Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 06 22

Tiesiai iš Las Vegaso paskui D.Motiejūną į Kauną atskubėjusi gerbėja: „Hjustonas myli D-Mo!“

Sabrinos ūgis maždaug 150 cm, tačiau ši azijietė yra turbūt pastebimiausia figūra A.Sabonio krepšinio centre. Vieną akimirką ji demonstruoja gatvės šokių judesius, kitą virš savo galvos lyg balerina iškelia koją. Netrukus ji lyg mama bendrauja su Donatu Motiejūnu. Beje, sėdėdamas krepšininkas beveik aukštesnis už atsistojusią Sabriną. Taip ji stovėdama ir krykštaudama bendravo ir duodama interviu 24sek.
Donatas Motiejūnas su gerbėja Sabrina
Donatas Motiejūnas su gerbėja Sabrina / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sabrina jau antrus metus lydi Donatą į jo vardo stovyklą „Donatas Motiejūnas Talent Camp“.

Tik šį kartą ji jau atvyko su savo vyru. Gal vyras pavydi, jog pusamžė moteriškė trenkiasi per visą pasaulį paskui 25-erių lietuvį?

„Kai sužinojau, kad D-Mo vyksta į savo stovyklą Kaune, aš buvau Las Vegase. Iškart pasakiau, kad būsiu! – spygauja Sabrina. – Buvo likę tik du lėktuvo bilietai. Kaip tik man ir mano vyrui. Iš Las Vegaso skridome porą dienų. Man čia patinka. Man patinka jūsų maistas, žmonės“.

Sabrina yra didžiulė D.Motiejūno gerbėja, apie kurios pažintį su krepšininku susėdome pasikalbėti pernykštėje stovykloje.

Jau maniau, kad tada Sabrina norėjo aplankyti Lietuvą tik dėl egzotikos. Bet ji iš tikrųjų dievina D-Mo, o ir Lietuvoje jai labai patiko. Moteris žada dalyvauti D.Motiejūno stovykloje ir ateityje.

„Man čia taip gera!“ – Sabrina mėgaujasi tai pajuokaudama su D.Motiejūnu, tai pasišnekučiuodama su jo sesute, tai šiaip nenustygdama vietoje.

Hjustonas myli D-Mo

Abu jie su vyru „Toyota Center“ arenoje vilki „Rockets“ marškinėlius su D.Motiejūno pavarde. Vyriškis, beje, taip pat nedidukas – maždaug 155 cm ūgio.

Kadangi D.Motiejūnas šį sezoną dėl traumos nesužaidė nė pusės NBA rungtynių, jiems teko ilgai laukti savo numylėtinio namų aikštėje – beveik 9 mėnesius.

Sabrina: „Galiu pasakyti tik tiek – sirgaliai myli D-Mo. Ir taškas!“

„Pirmosios jo rungtynės po traumos... O Dieve!!! Aš ten buvau. Sirgaliai pašėlo! Jūs matėte tai per televiziją, bet arenoje buvo kur kas nuostabiau“, – lyg vėl matytų D-Mo sugrįžtantį, spirgėjo Sabrina.

Nors nugaros trauma ilgam paliko Donatą užribyje, „Rockets“ gerbėjų meilė jam neišgaravo. Moteriškė patikina – sirgaliai Hjustone jį vis dar dievina.

„Galiu pasakyti tik tiek – sirgaliai myli D-Mo. Ir taškas!“ – šaukia taip, lyg pyktų, kad kažkam gali pasirodyti kitaip.

Kaip D.Motiejūnas sužavėjo vietos bendruomenę?

Vasarą puolėjas taps laisvuoju agentu ir gali palikti komandą. Bet tai nereiškia, kad Sabrinos ryšys su D-Mo galėtų nutrūkti.

„Seksiu paskui jį visur!“ – nė neabejoja moteris.

Kaip šeimos narė

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Donatas Motiejūnas su gerbėja Sabrina
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Donatas Motiejūnas su gerbėja Sabrina

Donatas Motiejūnas apie Sabriną kalba kaip apie šeimos narę. Tai ne tik linksma moteriškė. Kinė labai supratinga ir negaili jaunam žaidėjui gyvenimiškų patarimų.

Tokių Donatui labai reikėjo sunkiausią jo sezoną karjeroje, kurį stabdė nugaros traumos. Kai aplinkiniai nerimavo dėl Donato nugaros, Sabrina buvo šalia.

„Metai jam buvo sunkūs. Natūralu, kad jis nusiminė. Bet svarbiausia, kad jis įveikė visas problemas. Daug sportininkų patiria sunkias traumas ir vėliau nebesugrįžta. D-Mo nepasidavė. Jis darė viską, kad sau padėtų“, – pasakoja Sabrina.

Moters teigimu, įveikęs sunkią reabilitaciją ir atšauktus mainus su „Detroit Pistons“, Donatas vėl įrodė, kad gali žaisti kaip anksčiau ir su juo nėra jokių problemų.

„Sugrįžęs D-Mo įrodė, kad nugara nėra problema. Jis profesionalas. Jis tęsė darbą, gerino formą. Dabar jis 100 proc. sveikas. Ir nėra jokių problemų, kad jis negalėtų grįžti. Ir nemanau, kad problemų kils ateityje“, – įsitikinusi Sabrina.

Tai nėra tiesiog moteriška intuicija. Nuo 2013-ųjų su Donatu susipažinusi moteriškė labai gerai mato žaidėjo darbą. D-Mo auga ne tik kaip krepšininkas, bet ir kaip profesionalas.

„Jis labai stiprus, darbštus vyras. O tai yra labai svarbu. D-Mo neatiduoda 70-80 proc. savęs. Jis atiduoda mažiausiai 110, ne – 120 procentų! – net šūkteli moteris.

Sabrina: „D-Mo užaugo. Jis labai pasikeitė“.

– D-Mo dabar kur kas brandesnis. Pirmaisiais metais jis rodydavo daug nereikalingų emocijų. Dabar jis labai ramus, susikoncentravęs, rimtas. Jis kaip tikras profesionalas. Tikras vyras.

Jis ne iš tų, kaip Stephenas Curry. MVP, taip? Bet jis metė dantų apsaugą į tribūnas. Jis rodė emocijas, nusivylimą. Tai nėra sportiška. Kai pralaimi, turi pralaimėti garbingai. Negali leisti, kad nusivylimas virstų šaukimu ant teisėjų ar trenerio.

Žmonės viską mato. Juk dabar kameros pritraukia veidą ir tu gali pamatyti viską. O D-Mo užaugo. Jis labai pasikeitė“.

Jeigu teks pakeisti komandą, vasarą Sabrinos ir Donato keliai gali išsiskirti. Sabrina nėra ta sveiką protą dėl krepšininko pametusi gerbėja, kad palikęs Hjustoną Donatas sudaužytų jai širdį.

„Verslo pasaulyje reikia priimti drąsius sprendimus. Jei bosas pasako, kad nenori tavęs ir paleidžia, viso gero, reikia turėti planą. O aš į viską žiūriu paprastai. Nesvarbu, kur bus D-Mo, aš linkėsiu jam geriausio“, – surimtėja Sabrina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius