Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 17

„Visų žvaigždžių“ savaitgalis: D.Sabonis, įtampa tarp dviejų NBA garsenybių ir visos šou intrigos

Šiąnakt Naujajame Orleane prasidės NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalis, kuriame dėl prizų bei geriausiųjų titulų susirungs patys geriausi pasaulio žaidėjai. Jauni ir perspektyvūs talentai, snaiperiai, kamuolio burtininkai bei dėjimų meistrai demonstruos sugebėjimus viso pasaulio krepšinio gerbėjams.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Penktadienį Naujajame Orleane prasidės tikra krepšinio šventė, kurioje į aikštę išbėgs ir atstovas iš Lietuvos. „Thunder“ puolėjas Domantas Sabonis atstovaus „Pasaulio“ komandai rungtynėse su JAV ir turės galimybę pralenkti savo tėčio pasiekimą 1996-aisiais, kai šis pelnė 8 taškus.

Šeštadienį išvysime įgūdžių konkursą, kuriame NBA mažyliai bandys pasiekti revanšą prieš lygos aukštaūgius. Vėliau seks tritaškių fiesta, kurioje Klay Thompsonas bandys apginti savo geriausio snaiperio titulą, o vakarą pabaigs dėjimų į krepšį šou, kuriame išvysime praėjusių metų finalistą Aaroną Gordoną.

Žinoma, sekmadienį NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalį vainikuos pagrindinės rungtynės tarp Rytų ir Vakarų konferencijos komandų. Jose ir vėl bus galima tikėtis nemažai tolimų metimų bei įtampos tarp Russello Westbrooko ir Kevino Duranto.

Šio savaitgalio NBA šventės renginiai, sudėtys, prognozės bei viskas, ką reikia žinoti, naujausiose „Dainio Podcasto“ laidose internete:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius