Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 17

NBA gegutė: didėjantis susidomėjimas „Knicks“ įžaidėju Derricku Rose'u

Iki NBA mainų lango pabaigos liko jau mažiau nei savaitė, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Derrickas Rose'as
Derrickas Rose'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Derrickas Rose'as

ESPN praneša, kad „Knicks“ sulaukė nemažai skambučių dėl savo pagrindinio įžaidėjo D.Rose'o. Krepšininkas šiemet ne itin gerai rungtyniauja gynyboje, tačiau ir vėl pradėjo įrodinėti, jog yra vienas geriausiai link krepšio besiveržiančių gynėjų.

D.Rose'o sutartis su klubu baigiasi jau šią vasarą, o pats žaidėjas tokių gandų nesureikšmino:

„Man Niujorke patinka, tačiau gali atsitikti bet kas. Mano darbas yra žaisti kaip įmanoma geriau šioje komandoje.“

Jrue Holiday

„Pelicans“ įžaidėjo J.Holiday sutartis baigiasi jau šią vasarą, o jis neabejotinai bus vienas geidžiamiausių žaidėjų laisvųjų agentų rinkoje. Tačiau Naujojo Orleano klubo lyderis Anthony Davisas tikisi, kad jo kolega pasiliks dabartinėje komandoje:

„Kasdien kalbuosi su Jrue. Jis priims sprendimą, kuris yra geriausias jam, tačiau, žinoma, noriu, kad jis liktų. Mums jo labai reikia, todėl tikiuosi, kad jis pratęs sutartį.“

Sezono pradžioje sklandė gandai, kad vasarą „Knicks“ vadovai ketina paleisti D.Rose'ą ir medžioti būtent minėtąjį „Pelicans“ žaidėją.

DeMarcusas Cousinsas

„Kings“ lyderis D.Cousinsas dar kartą patvirtino, jog yra laimingas Sakramente ir vasarą ketina pratęsti sutartį su klubu. Tai pasiektų absoliutų NBA rekordą, nes suma per penkerius metus turėtų siekti net 219 mln. JAV dolerių.

„Esu labai laimingas. Tai yra vieta, kurioje noriu tęsti savo karjerą, – pasakojo vidurio puolėjas. – Žaidžiame gerą krepšinį ir labai pasitikime savo jėgomis. Norime prasibrauti į atkrintamąsias ir viliuosi, kad mums pavyks.“

Reggie Jacksonas

Ketvirtadienį buvo pranešta, kad „Pistons“ domėjosi galimybe mainų būdu į kitą komandą išsiųsti savo žvaigždes R.Jacksoną ir A.Drummondą. ESPN šaltinių teigimu, galimybė išmainyti „centrą“ yra labai menka, tačiau R.Jacksonas gali persikelti kitur.

Pagrindiniais kandidatais yra laikomi „Timberwolves“, „Magic“ ir „Pelicans“.

„76ers“

Daug jaunų talentų turinti Filadelfijos komanda vis dar aktyviai ieško būdų, kaip sustiprinti savo komandą. Teigiama, kad jaustis saugūs gali tik Joelis Embiidas ir Benas Simmonsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius