Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 25

Žaisti neketinančiam B.Simmonui – riebi NBA legendų kritika

„Brooklyn Nets“ klubas atsilieka 0-3 pirmojo NBA atkrintamųjų varžybų etapo serijoje prieš „Boston Celtics“, o ketvirtosiose rungtynėse tikėjosi sulaukti pastiprinimo – Beno Simmonso. Tačiau australo bent jau artimiausiame susitikime dar nepamatysime. Tai sukėlė NBA legendų kritiką šį sezoną dar nerungtyniavusiam krepšininkui.
NBA legendos negaili kritikos Benui Simmonsui
NBA legendos negaili kritikos Benui Simmonsui / „Scanpix“ nuotr.

Su „Philadelphia 76ers“ organizacija susiriejęs ir vasarį į Brukliną išmainytas B.Simmonsas planavo debiutuoti „Nets“ komandoje ketvirtajame atkrintamųjų serijos mače, bet jo išvakarėse tokių minčių atsisakė.

Pranešta, kad 25-erių krepšininkas atsibudęs sekmadienį ryte vėl pajuto nugaros skausmus ir nežais ateinančią naktį vyksiančiame susitikime.

ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowskio teigimu, prieš tai B.Simmonsas 10 dienų treniravosi nejausdamas skausmo, o „Nets“ treneris Steve'as Nashas tikėjosi jį panaudoti ribotą skaičių minučių galimai paskutinėse sezono rungtynėse.

Vis dėlto nuo 2021 m. birželio nežaidęs krepšininkas ir toliau liks nuošalyje. Tai sukėlė buvusių NBA krepšininkų kritiką.

„Nagi, žmogau! Nežaisi ketvirtose rungtynėse, nors buvo kalbama, kad debiutuosi. Šis vyrukas visiškai nekonkurencingas. Kad ir kokį mažą šansą sugrįžti šioje serijoje turi „Nets“, jie vis dar turi KD ir Kyrie, o viskas, ko jiems reikia, kad užsikurtų, yra viena pergalė“, – kritikos B.Simmonsui neslėpė legendinis „Indiana Pacers“ snaiperis, o dabar TNT televizijos komentatorius Reggie Milleris.

Jam pritarė ir taip pat TNT televizijoje dirbantys Shaquille'as O'Nealas bei Charlesas Barkley.

„Reggie visiškai teisus. Mes tai vadiname niekam tikusiu ėjimu. Kai viskas einasi gerai, sakai, kad žaisi ketvirtose rungtynėse. Bet dabar, kai jau pralaimi, sakai, kad skauda nugarą. Jei tikrai skauda, užsidėk ledo. Jeigu nesi pasiruošęs žaisti, taip ir sakyk, tuomet būsi gerbiamas. Bet nesakyk nieko kito, nemėtyk į krepšį prieš rungtynes. Manau, kad turėtum žengti į priekį ir padėti komandai, bet ne, geriau sakysi, kad skauda nugarą ir elgsiesi niekam tikusiai. Galbūt kiti to nesupranta, bet mes, krepšininkai, žinome, ką darai, drauguži“, – griežtai pasisakė Shaqas.

„Shaqas teisus. Sirgaliai yra svarbūs, bet jie šiuo atveju man nerūpi. Tačiau kai žaidėjai tavęs negerbia, tai yra rimta. Sirgaliai gali tave iškelti ir nuleisti, bet Benas priėjo tašką, kai jo komandos draugai klausia: ar jis apskritai nori žaisti krepšinį? Tai neabejotinai atsitiko Filadelfijoje, o dabar ir čia“, – pridūrė Ch.Barkley.

Griežtai išsireiškė ir ESPN kanalo žvaigždė Stephenas A.Smithas, priminęs B.Simmonso istoriją dar prieš NBA karjeros pradžią.

„Jaučiuosi blogai už visus, kurie buvo arba yra jo komandos draugais. Jis paliko juos LSU universitete, paliko Filadelfijoje, o dabar nepasirodo ir Brukline“, – sakė vienas žymiausių sporto analitikų Jungtinėse Valstijose.

„Nets“ prieš „Celtics“ žūtbūtines rungtynes žais ateinančią naktį Bruklino „Barclays Center“ arenoje. Jas pralaimėjus, „Nets“ sezonas būtų baigtas.

Triskart „All-Star“ rungtynių dalyvis B.Simmonsas po šio sezono turės dar trejus metus su „Nets“ galiosiančią sutartį. Pagal ją australas turėtų gauti 114 mln. dolerių sumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius