Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 18

FTB sulaikė krepšininką – įtariamas žiauria žmogžudyste

JAV policija pranešė apie sulaikytą G lygoje rungtyniaujantį ir dar pernai ant NBA parketo išbėgusį Chance'ą Comanche'ą.
Chance'as Comanche'as
Chance'as Comanche'as / „Kings“ nuotr.
Temos: 1 Žmogžudystė

Teigiama, kad 27-erių žaidėjas už grotų patupdytas už įtariamą žmogžudystę Las Vegaso apylinkėse.

Dublerinėje „Sacramento Kings“ komandoje „Stockton Kings“ šį sezoną žaidęs amerikietis sulaikytas kartu su 19-mete mergina, kuri taip pat įtariama prisidėjusi prie žiauraus nusikaltimo.

Jų auka – 23-ejų moteris, kuri dingo Las Vegase, o dabar jos kūnas rastas netoliese esančio Hendersono apylinkėse.

Las Vegaso policijos duomenimis, žuvusioji Marayna Rodgers gruodžio 5-ąją leido laiką su draugais ir buvo sutarusi dėl susitikimo su sulaikyta 19-mete Sakari Harnden, kuri atsivedė Ch.Comanche'ą. Jo ekipa tą dieną kaip tik žaidė G lygos rungtynes netoliese Las Vegaso esančiame Hendersone.

Apie M.Rodgers dingimą buvo pranešta gruodžio 7-ąją.

27-erių krepšininką sulaikė Federalinių tyrimų biuro (FTB) agentai. Jis už grotų laikomas be užstato galimybės. Jo merginai, kuri kaltinama pagrobimu, numatytas 500 tūkst. JAV dolerių užstatas.

„Remdamiesi pirminio tyrimo rezultatais, detektyvai įtaria nusikaltimą ir surinko įrodymų, kad sulaikytų Harnden ir jos vaikiną Comanche'ą dėl jų vaidmens pagrobiant ir pradanginant M.Rodgers“, – teigiama policijos pranešime.

Įdomu tai, kad po tariamos žmogžudystės Ch.Comanche'as dar spėjo sužaisti G lygos rungtynes.

208 cm ūgio Ch.Comanche'as buvo atleistas iš „Stockton Kings“ komandos vos pasirodžius šiai žiniai. Antradienį jo laukia teismas, siekiant perkelti bylą į Nevados valstiją.

27-erių krepšininkas yra sužaidęs vieninteles rungtynes NBA lygoje, kai praėjusiame sezone atstovavo „Portland Trail Blazers“ ir į „Golden State Warriors“ krepšį per 21 minutę įmetė 7 taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius