Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 21

Siaubingas prisipažinimas: krepšininkas moterį smaugė HDMI kabeliu, kūną slėpė dykumoje

Krepšininkas Chance'as Comanche prisipažino policijai, kad pasmaugė Marianą Rodgers, o tuomet paslėpė jos kūną Las Vegaso dykumoje.
Chance'as Comanche (kairėje) su buvusia mergina Sakari Harnden (dešinėje) pripažįsta nužudęs Marianą Rodgers (viduryje)
Chance'as Comanche (kairėje) su buvusia mergina Sakari Harnden (dešinėje) pripažįsta nužudęs Marianą Rodgers (viduryje) / nuotr. „Twitter“ ir „Scanpix“
Temos: 2 Nužudymas Smurtas

Ch.Comanche yra sužaidęs vienerias rungtynes „Portland Trail Bazers“ komandoje, pastaruoju metu jis rungtyniavo G lygoje.

27-erių metų, 208 cm ūgio puolėjas, augęs Arizonos universitete, yra rungtyniavęs Turkijoje ir Serbijoje, kur vilkėjo Belgrado „Partizan“ marškinėlius.

Jis Las Vegaso policijai prisipažino, jog drauge su savo buvusia mergina Sakari Harnden gruodžio 6-ąją nužudė M.Rodgers.

Jaunas vyras FTB buvo suimtas gruodžio 15-ąją, o kitą dieną jį atleido „Stockton Kings“ klubas, kuriame krepšininkas rinko po 14 taškų ir 7 atkovotus kamuolius šiame sezone.

Policija įtaria, kad buvusi žaidėjo mylimoji 19-metė S.Harnden ir nužudytoji 23-ejų M.Rodgers, kurios abi pragyvenimui užsidirbdavo pardavinėdamos savo kūną, pykosi dėl prabangaus laikrodžio.

Ch.Comanche prisistatė klientu ir, drauge su S.Harnden, pasisamdė M.Rodgers. Vyras nusipirko alkoholio ir auką patikino, kad už pinigus jie trise užsiiminės seksu automobilyje.

Krepšininkas surišo M.Rodgers rankas už nugaros ir ją smaugė HDMI kabeliu 10 sekundžių. Tuo metu S.Harnden merginą smaugė rankomis.

Galiausiai nužudytosios kūną bendrininkai išmetė dykumoje šalia Las Vegaso ir paslėpė po akmenimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius