Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 03 06

Andy Murray išplėšė pergalę Didžiajai Britanijai po penkių setų trilerio prieš Kei Nishikorį

Andy Murray užtruko beveik penkias valandas, tačiau sugebėjo įveikti šeštąją pasaulio raketę Kei Nishikorį ir padovanoti savo rinktinei bilietą į kitą Daviso taurės etapą. Škotas pergalę iškovojo rezultatu 7:5, 7:6 (8:6), 3:6, 4:6, 6:3. Kitame etape britai susitiks su Serbijos ir Kazachstano poros nugalėtoju.
Andy Murray
Andy Murray / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

A.Murray šiame mače turėjo dviejų setų pranašumą ir atrodė, kad kova baigta, tačiau Kei Nishikoris pademonstravo charakterį ir sugebėjo išplėšti penktąjį setą. Vis dėlto japonui neužteko jėgų užbaigti pradėtą darbą, ir A.Murray padovanojo savo šaliai dar vieną įspūdingą pergalę.

„Bandysiu sugrįžti laiku, kad galėčiau ją nuprausti ir paguldyti į lovą... Ne Kim, o kūdikį,“ – po beveik penkių valandų kovos humoro jausmo neprarado antroji pasaulio raketė.

A.Murray Didžiosios Britanijos rinktinei ir vėl padovanojo visas tris pergales, kurios nulėmė šalies pergalę. Jis vienetų mače taip pat nugalėjo Taro Danielį, o dvejetuose kartu su broliu Jamie Murray įveikė Yoshihito Nishiokos ir Yasutakos Uchiyamos duetą.

A.Murray pasiekė ir naują rekordą. Jis iškovojo jau 14-ą pergalę iš eilės, įskaitant ir vienetų, ir dvejetų dvikovas. Tai naujas Didžiosios Britanijos rekordas Daviso taurės varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius