Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 07 08

Marija Šarapova apkaltinta negarbingu žaidimu Vimbldone

Marija Šarapova po ketverių metų pertraukos pateko į Vimbldono turnyro pusfinalį. Tačiau jos pergalė ketvirtfinalyje sulaukė ir nemalonių komentarų. Rusijos tenisininkės varžovė Coco Vandeweghe pareiškė, kad M.Šarapova kai kuriais momentais elgėsi taip, kaip sportininkams nedera.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Scanpix“ nuotr.

M.Šarapova šį mačą laimėjo po atkaklios trijų setų kovos – 6:3, 6:7(3:7), 6:2. Tačiau varžovė po pralaimėjimo liejo pyktį.

„Mano antro padavimo metu ji imdavo judėti, – kalbėjo amerikietė C.Vandeweghe. – Teisėja pasakė, kad netiki, jog ji judėjo mano padavimo metu. Aš stipriai prieštaravau. Antro seto pabaigoje pasakiau, kad ji pasikalbėtų su Marija, bet jeigu ji jos bijo, tuomet aš neturiu jokių problemų.“

„Scanpix“ nuotr./Coco Vandeweghe
„Scanpix“ nuotr./Coco Vandeweghe

C.Vandeweghe vėliau ėmė kritikuoti M.Šarapovą. 

„Aš manau, kad sportininkui nedera taip elgtis, kito padavimo metu. Aš stengiuosi žaisti kaip įmanoma garbingiau.“ – kalbėjo amerikietė. 

M.Šarapova išgirdusi varžovės komentarus nusprendė nesivelti į diskusiją. 

„Yra kaip yra. Aš nesiruošiu ginčytis su ja, – kalbėjo geriausia Rusijos tenisininkė. – Labai džiaugiuosi, kad po kurio laiko man pavyko patekti į šį Vimbldono etapą. 

M.Šarapova Vimbldono pusfinalyje kovos su pirma pasaulio rakete Serena Williams. Kitą moterų varžybų pusfinalio porą sudarys Garbine Muguruza ir Agnieszka Radwanska. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius