Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 04 08

Martina Hingis po 17 metų pertraukos grįžta į Šveicarijos rinktinę

Šveicarijos moterų teniso rinktinės kapitono Heinzo Gunthardto kvietimui prisidėti prie komandos Martina Hingis neliko kurčia. Po beveik du dešimtmečius trukusios pertraukos buvusi pirma pasaulio raketė vėl turėtų ginti šalies garbę.
Martina Hingis ir Leanderis Paesas
Martina Hingis ir Leanderis Paesas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Martina Hingis

34-erių M.Hingis su Šveicarijos rinktine balandžio 18-19 dienomis Lenkijoje su šios šalies komanda varžysis Federacijų taurės pasaulio grupės atkrintamosiose varžybose. M.Hingis šveicarų gretose nežaidė jau 17-a metų. Paskutinį kartą rinktinei ji atstovavo 1998-aisiais, kai Federacijų taurės finale Šveicarija nusileido Ispanijai.

Tiesa, žaisti rinktinėje M.Hingis turi galbūt ne tik dėl noro padėti savo šaliai. Šveicarė privalo sudalyvauti moterų turnyre, jei kitąmet nori dalyvauti Rio de Žaneiro olimpiados mišrių dvejetų mačuose. Tikėtina, kad poroje M.Hingis žais su Rogeriu Federeriu.

Buvusi pirma pasaulio raketė savo karjerą buvo spėjusi užbaigti jau du kartus. Tačiau po pastarojo grįžimo į kortus 2013-aisiais, tenisininkė žaidžia tik dvejetus. Šiame sezone M.Hingis jau spėjo triumfuoti dvejuose dvejetų turnyruose ir viename mišrių dvejetų turnyre.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius