-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 31

Nickas Kyrgiosas tikisi, kad rinktinė jam padės pamiršti skaudžią nesėkmę Melburne

Vienas perspektyviausių planetos tenisininkų Nickas Kyrgiosas pripažino, kad sunkiai susitaikė su netikėtu savo pralaimėjimu „Australian Open“ turnyre Andreasui Seppiui. Tenisininkas tikisi, kad kolegos Australijos rinktinėje bei būsimos dvikovos su Čekija jam padės tai pamiršti.
Nickas Kyrgiosas prieš Andreasą Seppį
Nickas Kyrgiosas prieš Andreasą Seppį / „Scanpix“ nuotr.

N.Kyrgiosas praėjusią savaitę pasibaigusiame „Australian Open“ turnyre iškrito po labai netikėto pralaimėjo savo varžovui iš Italijos. Australas laimėjo pirmuosius du setus, tačiau krito rezultatu 6:1, 7:6 (7:1), 4:6, 2:6, 8:10.

Buvusi pirmoji pasaulio raketė Johnas McEnroe negailėjo australui aršių kritikos žodžių už atsidavimą šiam sportui, vietinė spauda savo tautiečio pralaimėjimo taip pat nepateisino.

„Man buvo labai sunku. Ypač psichologiškai, – spaudos konferencijoje antradienį teigė N.Kyrgiosas. – Tačiau rinktinėje mane visi labai palaiko ir padeda man išgyventi šią nesėkmę.

Ši savaitė man bus labai svarbi, nes noriu išlipti iš šios duobės, iškovoti pergalę ir vėl gerai pasijausti.“

Keletas garsiausių pasaulio žaidėjų siūlė N.Kyrgiosui pagaliau susirasti nuolatinį trenerį, kuris galės nuolat su juo dirbti. 21-erių australas pradėjo labai rimtai svarstyti apie tokią galimybę.

„Noriu surasti tokį žmogų, kuriam visų pirma rūpėčiau, kaip asmenybė“, – teigė australas.

Teigiama, kad „Australian Open“ turnyre N.Kyrgiosas turėjo nedidelę kelio traumą, nes žaidė per daug krepšinio. Nuo to laiko tenisininkas sunkiai dirbo Majamyje ir yra pasiruošęs padėti savo rinktinei.

„Čia labai gera aplinka. Čia esu laimingas, – atskleidė skandalingasis tenisininkas. – Šios kelios artėjančios savaitės bus labai svarbios mano karjerai.“

Penktadienį Australijos rinktinė namuose priims Čekijos rinktinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius