-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 03

Novakas Džokovičius: „Pralaimėjimas Vimbldone man suteikė daug motyvacijos“

Geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius jau kelias dienas yra atvykęs į Braziliją, todėl pluša treniruotėse ir ruošiasi olimpiniam teniso turnyrui. Tarp daugelio savo trofėjų serbas vis dar neturi olimpinio aukso medalio, todėl šį kartą tikisi tik paties geriausio rezultato.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

„Tikiuosi, kad pasirodysiu žymiai geriau nei 2012-aisiais Londone, – teigė pirmoji pasaulio raketė. – Visi čia atvyko pasimėgauti renginiu bei iškovoti medalius, todėl aš irgi nesu išimtis.

Šios olimpinės žaidynės bus ypatingos, nes galime apsistoti olimpiniame kaimelyje. Bus panašiai kaip Pekine, nes prieš ketverius metus Londone mes apsistodavome butuose netoli aikštynų, kuriuose vykdavo Vimbldonas.

Turime galimybę pasidalinti savo įspūdžiais su geriausiais planetos sportininkais. Pietausime, gyvensime bei bendrausime kartu, todėl šios patirties niekada nepamiršiu.

Žinoma, apmaudu, kad anksti pralaimėjau Vimbldone, tačiau viskas atsitinka ne be reikalo. Galėjau pailsėti, atgauti jėgas bei pabūti su šeima, todėl savo laisvą laiką išnaudojau tinkamai. Tai suteikė man labai daug motyvacijos judėti į priekį.“

N.Džokovičius yra vienas iš penkių pirmojo dešimtuko tenisininkų, kurie dalyvaus šią savaitę prasidėsiančiose Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. Be jo turnyre taip pat dalyvaus Andy Murray, Rafaelis Nadalis, Kei Nishikoris ir Jo-Wilfriedas Tsonga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius