-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 27

Rafaelio Nadalio duoklė Kobe Bryantui: „Jis – vienas geriausių sportininkų istorijoje“

Nors Rafaelis Nadalis asmeninio ryšio su sekmadienį tragiškai žuvusiu krepšininku Kobe Bryantu neturėjo, legendinio NBA žaidėjo žūtis sukrėtė ir pajėgiausią pasaulio tenisininką.
Nickas Kyrgiosas ir Rafaelis Nadalis pagerbė Kobe Bryantą
Nickas Kyrgiosas ir Rafaelis Nadalis pagerbė Kobe Bryantą / „Scanpix“ nuotr.

Ispanas po pergalingai pasibaigusio „Australian Open“ aštuntfinalio susitikimo atidavė duoklę K.Bryantui, kurį pavadino vienu geriausių atletų per sporto istoriją.

„Ką galiu pasakyti? Pabudau ryte ir išgirdau šią siaubingą žinią. Man labai liūdna. Jis buvo vienas geriausių sportininkų istorijoje. Jis nusipelnė audringų plojimų“, – kalbėjo R.Nadalis, kurio žodžius palydėjo sausakimšoje arenoje susirinkusių žiūrovų aplodismentai.

Nors R.Nadalis asmeninio ryšio su legendiniu NBA krepšininku neturėjo, ispanas apie K.Bryantą daug gerų žodžių išgirdo iš savo artimo bičiulio.

„Nepraleidau su juo daug laiko, bet buvau jį sutikęs. Turiu labai artimą draugą, kuris su Kobe praleido ne vienerius metus – Pau Gasolį. Jis visada man pasakojo, kokią kovotojo dvasią jis turėjo, kaip norėjo vis daugiau. Jis visada norėjo tobulėti ir įkvėpė ne vieną vaiką. Tai – viena tokių dienų, kurią norisi užmiršti. Tačiau žinoma, Kobe Bryantas bus mūsų širdyse ir mintyse amžinai“, – emocingai kalbėjo ispanas.

R.Nadaliui šios dienos mače nusileidęs Nickas Kyrgiosas žuvusį krepšininką pagerbė dar prieš akistatą su ispanu, o po dvikovos pasisakė apie savo dievaitį.

„Niekada nesutikau Kobe, bet krepšinis buvo praktiškai mano gyvenimas. Stebiu jį kiekvieną dieną ir seku šį sportą nuo tada, kai tik save prisimenu. Man sunku, tai siaubinga žinia“, – sakė australas.

Jei šie tenisininkai graudinosi net nepažinoję K.Bryanto, tai Novakui Džokovičiui tai buvo ne tik legendinio krepšininko, bet ir draugo netektis.

Ne sykį patarimų iš amerikiečio sėmęsis serbas tviteryje pasidalino jautria žinute.

„Mano širdis gedi dėl šiandienos naujienų. Kobe buvo puikus mokytojas ir mano draugas. Jis ir jo dukra amžinai gyvens mūsų širdyse. Nerandu pakankamai žodžių, kad apsakyčiau užuojautą Bryantų šeimai ir kiekvienai šeimai, nukentėjusiai šioje tragedijoje. Ilsėkis ramybėje, mano drauge“, – rašė antroji pasaulio raketė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius