-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 03

Rafaelis Nadalis: „Man vis dar skauda riešą, tačiau tai mano žaidimui nedaro įtakos“

Penktoji pasaulio raketė Rafaelis Nadalis penktadienį be vargo nugalėjo rusą Andrejų Kuznecovą ir šiame „US Open“ turnyre dar nėra pralaimėjęs nė vieno seto. Po trečiojo etapo dvikovos ispanas buvo laimingas savo pasirodymu ir teigė, jog riešui skausmai jam žaisti netrukdo.
Rafaelis Nadalis prieš Andreju Kuznecovą
Rafaelis Nadalis prieš Andreju Kuznecovą / „Scanpix“ nuotr.

„Manau, kad šiandien sužaidžiau gerai. Esu labai patenkintas, – po mačo kalbėjo tenisininkas. – Pirmasis setas man buvo sėkmingiausias. Antrame man prasčiau sekėsi su savuoju padavimu ir dėl to pralaimėjau kelis geimus.

Apskritai labai džiaugiuosi rungtyniaudamas Niujorke. Vėl turiu galimybę žaisti aukščiausiame lygyje, o riešo skausmas kasdien vis mažėja. Tai yra pats svarbiausias dalykas. Taip pat tobulėja mano „forehandas“. Visi žino, kad tai yra labai svarbi mano žaidimo dalis.

Privalau kiekvieną dieną rungtyniauti vis geriau. Jaučiu skausmą rieše, tačiau jis mano žaidimui netrukdo. Tikiuosi, kad tai nepasikeis.“

A.Murray prieš kelias savaites skundėsi savo peties būkle, nes anot jo, pasikeitę varžybų kamuoliukai stipriai įtakoja tenisininkų smūgius. Tam pritarė ir R.Nadalis:

„Reikia permainų. Mes negalime žaisti su vienais kamuoliukais olimpiadoje ir jau sekančiame turnyre Sinsinatyje su kitokiais. Suprantu, kad žmonės, kurie nerungtyniauja nesupranta skirtumo, tačiau jis yra milžiniškas.

Kai mes kovojome, tai atiduodame visas savo jėgas, o kūnas jaučia bet kokius pokyčius. Kenčia alkūnės, pečiai, riešai. Tai labai blogai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius