-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 08

Roberto Bautista-Agutas Čenajuje iškovojo savo penktąjį karjeros titulą

20-mečiui iš Rusijos Danilui Medvedevui stebuklo sukurti nepavyko. Į pirmąjį savo ATP finalą patekęs tenisininkas nusileido penktąjį savo karjeros titulą iškovojusiam Roberto Bautista-Agutui (ATP-14). Ispanas iškovojo pergalę 6:3, 6:4.
Roberto Bautista-Agutas
Roberto Bautista-Agutas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

R.Bautista-Agutas iškovojo savo penktąjį titulą karjeroje. Jo kolekcijoje yra 2014 metais iškovoti trofėjai Olandijoje bei Vokietijoje ir praėjusį sezoną laimėti turnyrai Naujojoje Zelandijoje bei Bulgarijoje.

Triumfas Indijoje leis R.Bautista-Agutui pasiekti 13 vietą ATP pasaulio reitinge, kuri yra aukščiausia jo karjeroje. Tuo tarpu 20-metis D.Medvedevas šoktels iš 99-osios į 65 vietą, kuri jam bus rekordinė.

Šiame mače tenisininkas iš Ispanijos laimėjo net 84 proc. savo pirmųjų padavimų ir varžovą palaužė du kartus. D.Medvedevas nė karto nebuvo per tašką nuo laimėtos varžovo kirčių serijos.

Už pergalę „Chennai Open“ turnyre ispanui atiteko 250 ATP reitingo taškų bei beveik 80 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius