-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 07

Stanas Wawrinka trečius metus iš eilės pateko į „French Open“ pusfinalį

2015-ųjų „French Open“ pirmenybių čempionas Stanas Wawrinka trečius metus paeiliui pateko tarp keturių geriausių turnyro žaidėjų. Šveicaras ketvirtfinalyje nesunkiai nugalėjo kroatą Mariną Čiličių 6:3, 6:3, 6:1 ir dėl vietos antrame finale per trejus metus susitiks su And Murray ir Kei Nishikorio poros nugalėtoju.
Stanas Wawrinka
Stanas Wawrinka / „Scanpix“/AP nuotr.

S.Wawrinka Paryžiuje triumfavo 2015 metais, kai finale nugalėjo dar po metų turnyre triumfavusį Novaką Džokovičių. Praėjusiais metais pusfinalyje jis krito prieš britą Andy Murray, o šie du tenisininkai dėl kelialapio į finalą gali susidurti ir šiemet.

2017-aisiais Šveicarijos tenisininkas ant grunto dangos laimėjo 11 mačų bei patyrė 3 nesėkmes. Ypatingų rezultatų jis nepasiekė jokiuose „Masters“ serijos turnyruose, tačiau iškovojo titulą gegužės pabaigoje vykusiame turnyre Ženevoje.

Tuo tarpu M.Čiličiui tai buvo pirmas kartas „French Open“ ketvirtfinalyje, o savo „Didžiojo kirčio“ titulą jis laimėjo 2014-aisiais Niujorke. Jokiame kitame šios serijos turnyre kroatas į finalą nepateko.

Į „French Open“ pusfinalį patekęs S.Wawrinka jau užsitikrino 500 tūkst. eurų piniginę premiją bei 720 ATP reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius