-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 01

Ašarojantį varžovą paguodęs Juanas Martinas Del Potro – trečiame „French Open“ etape

Vienas populiariausių pasaulio tenisininkų Juanas Martinas Del Potro priėjo ir paguodė savo varžovą, kuris nebegalėjo tęsti mačo dėl traumos ir pateko į trečiąjį „French Open“ pirmenybių etapą. Argentiniečio dvikova su ispanu Nicolasu Almagro truko 90 minučių, o kairiojo kelio traumą patyręs tenisininkas pasitraukė iš mačo esant rezultatui 3:6, 6:3, 1:1.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tokioje situacijoje aš nesijaučiu gerai, – po mačo pripažino Delpo. – Linkiu jam kuo greičiau pasveikti, o jis yra puikus žaidėjas. Buvo nelengva kovoti su savo geriu bičiuliu bei matyti jo ašaras. Tai jam buvo labai nemaloni akimirka, bet linkiu jam tik geriausio.“

J.M.Del Potro į trečiąjį „French Open“ etapą pateko ketvirtą kartą paeiliui, o geriausiai jis Paryžiuje pasirodė 2009 metais. Tuomet jis pateko į pirmenybių pusfinalį, tačiau nusileido Rogeriui Federeriui.

Ketvirtadienį bilietą į trečiąjį etapą taip pat iškovojo ispanas Feliciano Lopezas. Jis penkių setų kovoje nugalėjo savo tautietį Davidą Ferrerą 7:5, 3:6, 7:5, 4:6, 6:4.

Lengvą pergalę iškovojo kroatas Marinas Čiličius. Jis 6:3, 6:2, 6:2 nugalėjo Konstantiną Kravčuką. Savo varžovą po kelių pratęsimų nugalėjo Johnas Isneris. Jis įveikė Ričardą Berankį nugalėjusį Paolo Lorenzį 6:3, 7:6 (7:3), 7:6 (7:2).

Tomašas Berdychas neatsilaikė prieš jaunąjį Rusijos talentą Kareną Hačanovą. Čekas turėjo pripažinti varžovo pranašumą po dviejų valandų ir 15 minučių kovos rezultatu 5:7, 4:6, 4:6.

Su vėjeliu savo pergalę iškovojo japonas Kei Nishikoris. Jis 6:3, 6:0, 7:6 (7:5) įveikė prancūzą Jeremy Chardy. Ir toliau labai sėkmingai Paryžiuje rungtyniauja ir Pietų Korėjos talentas Hyeonas Chungas. Šį kartą jis 6:1, 7:5, 6:1 įrodė savo pranašumą prieš Uzbekistano tenisininką Denisą Istominą.

Užtikrintą pergalę iškovojo ir 2015 metų „French Open“ nugalėtojas Stanas Wawrinka. Jis 6:4, 7:6 (7:5) 7:5 įveikė Aleksandrą Dolgopolovą.

Į trečią „French Open“ etapą patekę tenisininkai jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 120 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius