Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apeks“ nepratęs sutarties su „STYKO“

Norvegijos esporto organizacija „Apeks“ skelbia, jog nebemato ateities savo „Counter-Strike“ komandos sudėtyje Martinui „STYKO“ Stykui.
„STYKO“ ir „jL“
„STYKO“ ir „jL“ / HLTV nuotr.

Su 27-erių slovaku pasibaigus jo kontraktui šių metų pabaigoje nebus pratęsta sutartis. Apie tai buvo pranešta komandai sugrįžus iš Maltos, kur „Apeks“ dalyvavo „ESL Pro“ lygos 18-ajame sezone ir pasidalino 21-28 vieta.

Prie „Apeks“ „STYKO“ prisijungė 2022-ųjų pradžioje, kuomet organizacija nusprendė surinkti tarptautinį kolektyvą. Nors pradžia nebuvo sėkminga, o ypač daug buvo tikėtąsi iš pasaulinės žvaigždės Richardo „shox“ Papillono. Tačiau prancūzui nerodžius gero žaidimo buvo nuspręsta jo paslaugų atsisakyti. Tuomet komandą papildė Damjanas „kyxsan“ Stoilkovskis ir „Apeks“ ėmė kilti aukštyn.

HLTV nuotrauka/„jL“ su komandos kapitonu „kyxsan“
HLTV nuotrauka/„jL“ su komandos kapitonu „kyxsan“

Aukščiausias pasiekimas pasiektas praėjusį pavasarį vykusiame Pasaulio CS:GO čempionate „Blast.tv Paris Major“. „Apeks" sugebėjo nužygiuoti net iki pusfinalio.

Toks geras pasirodymas lėmė Justino „jL“ Lekavičiaus išvykimą į „Natus Vincere“. Jį pakeitė Aleksandaras „CacaNito“ Kjulukoskis. Vėliau atsisakyta trenerio Jakubo „kuben“ Gurczyńskio paslaugų, o žaidimui persiritant į „Counter-Strike 2“ erą atėjo ir „STYKO“ eilė.

Į veterano vietą iš „Apeks“ jaunimo akademijos atvyksta Ådne „⁠sense⁠“ Fredriksenas, kuriam yra suteiktas bandomasis laikotarpis. 20-etis jaunuolis jau spėjo apšilti kojas „CCT East Europe Series 2“ turnyre ir vyks su komanda į „IEM Sydney“ Australijoje, kur pagaliau išvysime „CS2“.

Naujoji „Apeks“ sudėtis:

  • Joakim „⁠jkaem⁠“ Myrbostad
  • Tim „⁠nawwk⁠“ Jonasson
  • Aleksandar „⁠CacaNito⁠“ Kjulukoski
  • Damjan „⁠kyxsan⁠“ Stoilkovski
  • Ådne „⁠sense⁠“ Fredriksen (bandomasis laikotarpis)
  • Torbjørn „⁠mithR⁠“ Nyborg (treneris)
  • Martin „⁠STYKO⁠“ Styk (neaktyvus)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius