Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar „Logitech“ pavyks pritraukti Z kartos dėmesį?

Naujoji „Logitech“ klaviatūra „POP Keys“ yra jų siekis pritraukti jaunesnių vartotojų dėmesį. „POP Keys“ mechaninė belaidė klaviatūra išsiskiria savo spalvomis ir dizainu, kaip suponuoja jos pavadinimas. Kaip galėtume vertinti naująjį „Logitech“ produktą?​​​​​​​
„Logitech POP Keys“
„Logitech POP Keys“ / "Logitech" nuotr.

„Logitech Pop Keys“ siūlo ypatingą standartinės klaviatūros vaizdinį. Ryškios ir smagios klavišų spalvas bei jų patenkinamas lytėjimo atsakas turėtų pradžiuginti ne vieną. Visgi jos kaina (99€) gali būti prieinama ne visiems.

Nors ši kaina yra mažesnė nei daugelio žaidimams skirtų klaviatūrų, tačiau vis tiek daug aukštesnė nei pigesnių pradinio lygio klaviatūrų, kurias įprastas pirkėjas yra labiau linkęs pirkti. Belaidžių klaviatūrų kontekste, „POP Keys“ nebūtinai yra per brangi, tačiau tai tikrai nėra biudžetis pasirinkimas. „POP Keys“ yra įprastos klaviatūros kainų diapazono viduryje.

"Logitech" nuotr./„Logitech POP Keys“
"Logitech" nuotr./„Logitech POP Keys“

Šios klaviatūros išskirtinumas yra jos diazaino ypatumai – išraiškingos spalvos, lengvas svoris bei apvalūs klavišai, primenantys senamadišką rašomąją mašinėlę. Tai yra viena geriausių klaviatūrų tiems, kurie nori, kad visi kompiuterio priedai atspindėtų jų asmenybę, o ši asmenybė nėra susijusi su žaidimais. Neįprasti spalvų deriniai vizualiai turėtų būti keistoki, tačiau priešingos temos gana sklandžiai susilieja, kad sukurtų unikalų vaizdą, kuris tikrai pritrauks dėmesį.

Kaip rašomąja mašinėle, paspaudus kiekvieną klavišą gaunamas patenkinamas mechaninis grįžtamasis ryšys ir paspaudimo spragtelėjimas. Nepaisant to, kad klavišai pagaminti iš kieto plastiko, „POP Keys“ yra aukštos kokybės, o klaviatūra yra labai lengva, todėl ją bus nesunku nešiotis.

"Logitech" nuotr./„Logitech POP Keys“
"Logitech" nuotr./„Logitech POP Keys“

Rašymas naudojant pop klavišus dažniausiai yra sklandus ir kiekvienas klavišo paspaudimas yra akimirksniu registruojamas. Pačioje klaviatūroje yra trys spartieji klavišai viršuje, leidžiantys perjungti tris atskirus įrenginio tipus, naudojant „Bluetooth“ arba USB imtuvą.

Vienas iš šios klaviatūrų trūkumų yra tas, kad ja sunkiai galės naudotis tie, kurie turi didelius pirštus. „POP Keys“ klaviatūra yra vos vieno dydžio ir ji nėra pritaikyta vartotojams su didelėmis rankomis.

„POP Keys“ bando pritraukti jaunesnės auditorijos dėmesį su savo išskirtiniu dizainu. Ji pateikia alternatyvą tiems, kuriems pabodo RGB dizainai ar sunkios žaidimams skirtos klaviatūros. Šios klaviatūros spalvinga išraiška tikrai gali pritraukti tų žmonių dėmesį, kurie siekia estetizuoti savo kompiuterinę įrangą ir pagražinti savo darbo erdvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius