Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition“ dizainas – odė žaidimo gerbėjams

„ASUS“ dažnai mėgsta bendradarbiauti su įvairiais prekiniais ženklais, kuriant savo produktus. Pavyzdžiui, dar visai neseniai pasirodė „ROG Phone 6 Batman Edition“. Šįkart man teko išbandyti „ASUS“ ir „Blizzard Entertainment“ bendrą produktą – „Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition“
Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition
Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition / "ASUS" nuotr.

Tai yra riboto leidimo telefonas, kuriame „ASUS“ nusprendė bendradarbiauti su viena žymiausia žaidimo franšizių „Diablo“. „Diablo Immortal“ anksčiau buvo išskirtinai telefonams skirtas žaidimas, tačiau dabar jį galima žaisti ir asmeniniame kompiuteryje.

Visa „Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition“ esmė slypi pateikime. Jau išpakuojant telefoną, pasijausite it atidarinėdami kolekcionieriaus prizą. Iš pradžių susidursite su „Horadic“ kubo formos dėžute. Jo viduje rasite pačią telefono dežutę, kuri sumodeliuota taip, kad atrodytų kaip „Worldstone“ – legendinis „Diablo“ žaidimo elementas.

"ASUS" nuotr./Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition
"ASUS" nuotr./Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Odiniame ritinyje, kuris yra išraižytas „Diablo“ simoblika, atrasite įkroviklį. Taip pat „ASUS“ prideda įvairių telefono aksesuarų – išskirtinį žaidimo simboliais nusėtą telefono dėklą, SIM kortelės išėmimo įrankį, kuris turi „Diablo“ emblemą.

Kalbant apie patį telefoną nuo pat pradžių būtina paminėti, kad jis yra tokių pačių specifikacijų kaip standartinė „ROG Phone 6“ versija. Jeigu nesate su jomis susipažinę, rekomenduoju perskaityti šį straipsnį. Skirtumas vėlgi yra dizainas.

"ASUS" nuotr./Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition
"ASUS" nuotr./Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Telefono nugarėlėje yra keletas unikalių „Diablo“ piešinių, su pusiau matine apdaila. Telefono nugarėlės spalvos skiriasi nuo skaisčiai iki tamsiai raudonos spalvos, priklausomai nuo žiūrėjimo kampo. Šis efektas sukuria puikų reginį. Kaip ir įprasto „ROG Phone 6“ versijoje, šio telefono nugarėlėje taip pat yra „ASUS Aura RGB“ logotipas, tik jis yra sumodeliuotas kaip „Diablo Immortal“ logotipas. Jo spalvą taip pat galite koreguoti naudojant telefone esančią „Armory Crate“ sistemą.

"ASUS" nuotr./Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition
"ASUS" nuotr./Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

„Diablo“ gerbėjams taip pat turėtų patikti išskirtinis „ROG Phone 6“ programinės įrangos pritaikymas. Telefone yra speciali animuota „Diablo Immortal“ tema. Jame yra animacinė ekrano užsklanda, perdaryti programų piktogramų rėmeliai, įkrovimo garsai ir išskirtinės animacijos, susiję su žaidimo tematika.

Verdiktas

Kaip buvo pastebėta anksčiau, „ROG Phone 6 Diablo Edition“ nuo standartinės šio telefono versijos skiriasi tik savo dizainu. Jis pasižymi tokiomis pačiomis stipriomis detalėmis – „Snapdragon 8+ Gen 1“ mikroschema, 16 GB LPDDR5 RAM ir 512 GB UFS 3.1 atmintimi. Ar už išskirtinį dizainą verta mokėti papildomus 250 eurų? Viena vertus, tai galima vertinti kaip „Diablo“ gerbėjų kolekcionieriaus daiktą. Kita vertus, bazinė šio telefono versija jau kainuoja 1000 eurų (už tai, žinoma, gausite stipriausią telefoną, skirtą žaidimams). Mokėti papildomus porą šimtų eurų už dizaino atnaujinimus gali pasirodyti kaip taurės perpildymas. Jeigu esate didis „Diablo“ franšizės gerbėjas ir nekantraujate praleisti daug laiko prie „Diablo Immortal“, tuomet šis įrenginys tikrai sukurs pakankamai įtraukiančią patirtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius