Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„IEM Katowice“ pasirodymus baigė penkios komandos

Lenkijoje vykstančio „IEM Katowice“ CS:GO turnyro pirmajame etape pasirodymus baigė penkios komandos.
„IEM Katowice“ arena
„IEM Katowice“ arena / „Twitter“ nuotr.

Prie du pralaimėjimus greitai susirinkusių „Cloud9“ ir „Renegades“ ekipų trečiadienį prisijungė „Ninjas in Pyjamas“, TYLOO ir „Virtus.pro“, finalinę turnyro dalį stebėsiančios namuose.

Paskutiniame savo mače „NiP“ susidūrė su „Natus Vincere“, kurių lyderių Aleksandro „s1mple“ Kostyljevo ir Jegoro „flamie“ Vasiljevo sustabdyti nesugebėjo. Pirmajame žemėlapyje Švedijos komanda buvo sutriuškinta 3-16, o šiek tiek atkaklseniame „Train“ nusileido 10-16.

Tuo tarpu TYLOO krito prieš po ne itin sėkmingo starto atsigavusius „100 Thieves“ žaidėjus, kurie savo varžovus „Inferno“ ir „Vertigo“ žemėlapiuose atitinkamai nugalėjo 16-9 ir 16-10.

Atkakliausia kova dėl išlikimo užvirė tarp „MAD Lions“ ir „Virtus.pro“. Pirmajame žemėlapyje – „Overpass“ – stipresni buvo pirmieji, pergalę nuskynę rezultatu 16-14. Visgi „Dust 2“ žemėlapyje „Virtus.pro“ sugebėjo įveikti priešininkus 16-7 ir sugrįžti į seriją. Lemiamą dalį, trukusią 29 raundus, laimėjo „MAD Lions“.

Trys pergales iškovojusios komandos tęs kovą dėl vietos pagrindiniame renginyje, kuris vyks vasario 28 – kovo 1 dienomis. Jį tiesiogiai galėsite stebėti „Topo centro“ puslapyje, paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius