Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išeitis iš sunkios padėties: „Phoenix Suns“ ir „Dallas Mavericks“ ekipos sezoną pratęsė „NBA 2K“ žaidime

Dėl siaučiančio koronaviruso sustabdžius visą NBA, „Phoenix Suns“ ekipa reguliarųjį sezoną nusprendė užbaigti „NBA 2K“ žaidime.
Luka Dončičius „NBA 2K20“ žaidime
Luka Dončičius „NBA 2K20“ žaidime

Šiąnakt „Suns“ komanda sužaidė ir pirmąsias rungtynes virtualioje erdvėje – 136:150 nusileido Dalaso „Mavericks“ klubui.

Komandų akistata turėjo vykti „Americas Airlines Center“ arenoje, tačiau dėl jau minėtų priežasčių buvo perkelta į „NBA 2K“ žaidimą.

„Phoenix Suns“ ekipai atstovavo Antonio „UniversalPhenom“ Saldivaras, „NBA 2K“ lygoje žaidžiantis už „Memphis Grizzlies“ komandą. Jo priešininku tapo „Mavericks“ esporto ekipos narys Lawrence’as „Buddy“ Normanas.

„Viską suorganizavome per mažiau nei penkias valandas. Manau, kad pranokome savo pačių lūkesčius, – ESPN teigė „UniversalPhenom“. – Žinant esamą situaciją, norėjome nustebinti komandų fanus, kiek įmanoma daugiau bendrauti su jais ir apjungti tradicinį sportą su esportu.“

Vienu metu komandų dvikovą „Twitch“ platformoje stebėjo net 12 tūkstančių žmonių.

Geriausiu mačo žaidėju tapo slovėnas Luka Dončičius, įmetęs 50 taškų ir atlikęs 19 rezultatyvių perdavimų. „Suns“ ekipoje su 43 tšk. rezultatyviausias buvo Devinas Bookeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius