-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jubiliejinio „League of Legends“ sezono startas – jau šią savaitę

Po mėnesio eksperimentavimo, „League of Legends“ tarpsezonis artėja prie pabaigos. Jau šios savaitės pabaigoje prasidės dešimtasis žaidimo sezonas.
„League of Legends“
„League of Legends“ / Reddit nuotr.

Oficialioje „League of Legends“ paskyroje sekmadienį pasirodė dvi nuotraukos, kuriose – paveiksliukas ir naujo sezono starto data – sausio 10-oji. Paveiksliuke matosi veikėjo „Urgot“ kontūrai ir grandinės, supančiojusios žmogaus siluetą.

„Po penkių dienų jas sulaužysime“, – byloja paveiksliuko apačioje esančios raidės.

Reitingo sistema bus atstatyta, tačiau ne radikaliai. Žaidėjų reitingai priklausys nuo jų pasirodymų paskirstymo mačuose ir tarpsezonio žaidimų.

Kaip ir devintojo sezono pradžioje, žaidėjams po pirmojo žaidimo bus suteikiamas laikinas reitingas. Už pergalę pasiskirstymo mačuose žaidėjai gaus padidintą kiekį reitingo taškų, tačiau pralaimėjimo atveju jie nebus atimami. Sužaidus aštuonis pasiskirstymo mačus, jų reitingai taps oficialūs ir prasidės normalus taškų gavimas ir praradimas.

Pirmas dešimtojo sezono žaidimo atnaujinimas įvyks likus dviems dienoms iki naujo sezono starto ir pristatys naują veikėją – „Sett“. Atnaujinimas taip pat žada daug naujų, įskaitant „Lunar New Year“ pakeisiantį „Mecha Kingdom“, skinų.

Per dešimtmetį "League of Legends" matė ir pakilimų, ir nuosmukių. Tačiau atrodo, kad žaidimas, ir ypač jo esporto disciplina, auga kartu su bendruomene.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius