Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„k0nfig“ sugrįš su „Heroic“ marškinėliais

Danijos esporto organizacija „Heroic“, kurios CS:GO komanda visai neseniai triumfavo „BLAST Premier Fall Finals“ čempionate, skelbia, jog paskutiniajame šių metų dideliame CS:GO renginyje jų ekipoje bus pokyčių.
Kristianas „k0nfig“ Wieneck
Kristianas „k0nfig“ Wieneck / "HLTV" nuotr.

„BLAST Premier World Finals“ vyks Abu Dabyje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, kur 8 stipriausios pasaulio CS:GO ekipos kovos net dėl vieno milijono JAV dolerių prizinio fondo. Jau dabar tapo aišku, jog „Heroic“ komandoje nerungtyniaus Martinas „stavn“ Lundas, kuris prieš tai minėtame turnyre „BLAST Fall“ Kopenhagoje buvo savo komandos lyderis.

20-etį šaulį laikinai pakeis kitas danas Kristianas „k0nfig“ Wienecke. Šis žaidėjas kol kas yra be komandos, kai dar šių metų rudenį, po konflikto naktiniame klube Maltoje, susižeidė koją ir abipusiu susitarimu paliko tuometinę savo organizaciją „Astralis“. „Heroic“ pranešime skelbiama, jog „stavn“ bus suteiktas papildomas poilsis prieš pradedant ruoštis 2023 metų sezonui.

Pasaulio „BLAST“ finalai vyks gruodžio 14-18 dienomis, o čia be minėtų „Heroic“ išvysime „IEM Rio Major“ čempionus „Outsiders“, „ESL Pro“ lygų 15-ojo ir 16-ojo sezonų laimėtojus „FaZe“ ir „Vitality“. Taip pat į Abu Dabį atvyks „Blast Spring Finals“ nugalėtojai „Natus Vincere“ bei „G2“, „OG“ ir „Liquid“. Pastarosios komandos surinko daugiausiai taškų „Blast“ reitinge.

Visiems neabejingiems ne tik "CS:GO"esporto disciplinai primename, kaip jau artėja „Republic of Gamers“ remiamos "OBSIDIAN by ROG" lygos, pirmieji pusfinalia, kuriuo kviečiame žiūrėti mūsų „esportsnamai“ „Twitch“ kanale!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius