-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„League of Legends CULT“ artėja link finišo tiesiosios – kas pateks į atkrintamąsias varžybas?

Sekmadienį sužaistas ketvirtasis turas „CULT“ lygos reguliariajame sezone. Įvyko septintojo ir aštuntojo raundo susitikimai, po kurių kiekvienai komandai liko tik po du mačus. Kokia turnyrinės lentelės situacija ir kurias komandas matysime pusfinaliuose?
League of Legends CULT
League of Legends CULT / 15min nuotr.

Sekmadienio transliacijos metu septintajame raunde „Radicals“ be didesnio pasipriešinimo nugalėjo „VRK“. „Domas“ su „Zoe“ čempionu tiesiog dominavo ir atvedė komandą į pergalę – mačą jis baigė rezultatu 11/3/6. Taip pat šiame raunde „Kenty“ nesuklupo ir įveikė „Pentagonas“, kurie jau nebeturi šanso patekti į atkrintamąsias varžybas. Tai pat pusfinaliuose neišvysime komandos „Žiedų Brolija“, tačiau būtent jie sukūrė stebuklą ir nugalėjo sezono lyderius „TEAM ŽVĖRYNAS“. Tai buvo pirmasis šios ekipos suklupimas šiame „CULT“ lygos sezone, o šis pralaimėjimas suteikia vilties „Kenty“ pakovoti dėl pirmos vietos turnyrinėje lentelėje.

Šansą susigrąžinti lyderių poziciją „Kenty“ turėjo jau sekančiame raunde. Transliacijos metu žiūrovai išvydo „TEAM ŽVĖRYNAS“ ir „Kenty“ susidūrimą. Nors šįkart mačas buvo daug atkaklesnis, tačiau žaidimo pabaigoje geriau sužaidę „TEAM ŽVĖRYNAS“ pasiėmė pergalę. Tai reiškia, jog „Kenty“ patyrė antrąjį pralaimėjimą ir neturi „tiebreaker“ scenarijaus dėl pirmos vietos, nes pralaimėjo abu tarpusavio susitikimus. Vis dėlto teorinis šansas lieka, jei „TEAM ŽVĖRYNAS“ suklups abiejuose likusiuose savo mačuose.

15min nuotr./Turnyrinė lentelė CULT
15min nuotr./Turnyrinė lentelė CULT

Kituose susitikimuose „VRK“ nugalėjo „Žiedų Brolija“, o „Radicals“ nukovė „Pentagonas“. Šios dvi pergalės įtvirtino keturias komandas, pateksiančias į pusfinalius. Tai „TEAM ŽVĖRYNAS“, „Kenty“, „Radicals“ bei „VRK“. Nors galutinis turnyrinės lentelės sąstatas bei pusfinalių poros nėra aiškios, tačiau „Žiedų Brolija“ bei „Pentagonas“ nebegali pavyti šių keturių ekipų.

Kas laimės reguliarųjį „League of Legends CULT“ sezoną bei kokias pusfinalio poras matysime atkrintamosiose varžybose? Sužinokite trečiadienį 19:00 „Esportsnamai“ kanale „Twitch“ platformoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius