Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinis „f0rest“ trumpam sugrįžta į „fnatic“

Londone įsikūrusi esporto organizacija „fnatic“ praneša, jog artėjančiame CS:GO turnyre „Pinnacle Cup Championship“ jų komandos penktuoju žaidėju bus legendinis švedas Patrikas „f0rest“ Lindbergas, kuris jau yra žaidęs už juodai-oranžinius dar Counter Strike 1.6 disciplinoje nuo 2006 iki 2010 metų.
Patrikas „f0rest“ Lindbergas
Patrikas „f0rest“ Lindbergas / „Scanpix“ nuotr.

„Fnatic“ vadovas Patrikas „cArn“ Sattermonas savo socialiniame tinkle Twitter buvo vienas pirmųjų, kuris pranešė apie šią žinią. Taip pat, buvęs profesionalus Counter Strike žaidėjas prisipažino, jog komanda kvietėsi visai kitą šaulį į šį turnyrą, tačiau šiam susirgus buvo nuspręsta pasikviesti būtent „f0rest“.

Pačiam „f0rest“ pristatymo nereikia – ilgus metus aukščiausiame lygyje žaidęs 33-ejų švedas yra iškovojęs daugybę titulų, tarp kurių ir „Major“ čempionatas su „NiP“, komanda, su kuria Patrikas yra pasiekęs žymiąją 87-0 iškovotų pergalių seriją „LAN“ turnyruose. Pastaruoju metu jis atstovavo „Dignitas“ organizaciją ir visai neseniai išėjo pranešimas, jog ši komanda išformuojama, po to kai ekipai nepavyko patekti į „PGL Major Antwerp 2022“.

Pati „fnatic“ taip pat susiduria su pokyčiais pastaruoju metu. Visai neseniai organizaciją supurtė ne vieno žaidėjo išėjimas iš penketuko, tuomet buvo priimtas sprendimas perpirkti „Copenhagen Flames“ duetą Nico „nicoodoz“ Tamjidį ir Fredriką „roeJ“ Jorgenseną. Tuo tarpu penktojo žaidėjo ekipa kol kas neturi, todėl ir atsirado vietą „f0rest“.

"Fnatic" komanda
"Fnatic" komanda

„Pinnacle Cup Championship“ startuoja jau šį trečiadienį, o čia kartu su „fanatikais“ dėl 250-ies tūkstančių JAV dolerių prizinio fondo kovos tokie garsūs kolektyvai kaip „Heroic“, „Astralis“ bei „Imperial“. Turnyras vyks „LAN“ formatu Lundo mieste, Švedijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius