-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinis JAV esportininkas grįžta į Valorant discipliną

„Kapitonu Amerika“ esporte pramintas JAV FPS žaidimų legenda Nickas „nitr0“ Cannella ir vėl nusprendė keisti karjeros kryptį - antrąkart iš Counter-Strike pereina prie Valorant disciplinos.
Nicholas „Nitr0“ Cannella
Nicholas „Nitr0“ Cannella

Prieš pat „Challengers League“ JAV esporto organizacija pristatė džiugią žinią Amerikos regiono Valorant fanams – prie komandos jungiasi legendinis JAV esportininkas Nicholas „nitr0“ Cannella.

Tai jau antrasis amerikiečio bandymas šioje scenoje – pirmoji žaidėjo banga šiame žaidime buvo gan sėkminga – „nitr0“ 2020-aisiais nusprendė pereiti iš CS:GO prie Valorant ir prisijungė prie „100Thieves" organizacijos. Tuomet Cannella vedina ekipa laimėjo „First Strike: North America“ titulą o 2021-ais dalyvavo Pasaulio Valorant čempionate Berlyne, Vokietijoje, kur pateko į top4.

Tais pačiais metais „nitr0“ nusprendė grįžti į CS:GO ir pasirašė sutartį su „Team Liquid“. Būtent šioje disciplinoje amerikietis yra pasiekęs didžiausias savo pergales. Visuomet rungtyniavęs tik JAV komandose Cannella yra laimėjęs didžiausius ir skambiausius trofėjus, tokius kaip „ESL Pro“ lyga, „Blast“, „ESL“ „Dreamhack“ rengtus turnyrus bei „Intel Extreme Masters“. Bene didžiausias pasiekimas – antrojo sezono „Intel Grand Slam“.

28-erių veteranas „M80“ užims kapitono pareigas. Ekipa be šios pozicijos žaidėjo buvo gan ilgai – dar praėjusį lapkritį nuspręsta iš naujo formuoti kolektyvą, bet penktojo žaidėjo niekaip nepavyko rasti. Verta paminėti, jog „M80“ treniruoja prancūzas Vincentas „Happy“ Schopenhaueris, praeityje laimėjęs Pasaulio CS:GO „Major“ čempionatą ir taip pat perėjęs į Valorant.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius