-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviškos batalijos „European Masters“ turnyre: nemaloni situacija sukrėtė „Iron Wolves“ ekipą

Lietuvos „League of Legends“ komandos „Iron Wolves“ startas „European Masters“ turnyre apkarto. Ir ne tik dėl to, jog atrankos grupių etape laimėjo tik vieną raundą ir pralaimėjo 5, bet ir dėl to, kad jau po pirmos dvikovos komandoje prasidėjo rietenos.
„Iron Wolves“
„Iron Wolves“

Jų sūkuryje atsidūrė Rokas „Dethron“ Galinauskas, kuris jau po pirmos dvikovos atsidūrė ant atsarginių suolo.

Pasak žaidėjo, tokį sprendimą lėmė, jo nuomone, neteisingas strategijos pasirinkimas „European Masters“ akistatoms.

„Nemalonus turnyras. Pagaliau patekau į „European Masters“ atranką, buvau visiškai pasiruošęs pademonstruoti, ką galiu, tačiau gavau spjūvį į veidą, kai mus sutriuškino „Samclan“ komanda ir buvau pasodintas ant suolo – „Twitter“ tinkle rašė „Dethron“.

„Tikriausiai su manim taip pat nėra lengva dirbti“, – ironišką repliką numetė lietuvis, prieš tai paaiškinęs jo atsiradimo ant suolo priežastis.

Tačiau po tuo pačiu „Dethron“ įrašu pasirodęs „Iron Wolves“ treneris Alessandro „Rox“ Rossetti pateikė kitokią įvykių versiją ir pareiškė, kad „Dethron“ norėjo pakeisti jau anksčiau.

„Norėjome leisti žaisti „NooB“ gerokai anksčiau, nes tavo žaidimo stilius netiko komandai, be to, pastaruoju metu demonstravai prastus rezultatus tiek atkrintamosiose, tiek treniruotėse prieš „European Masters“ turnyrą. Jau nekalbu apie tai, kaip sunku su tavimi analizuoti žaidimus, kadangi tavo požiūris stipriai skyrėsi nuo mūsų“, – dėstė „Iron Wolves“ treneris.

„Nepaisant to, visi norėjo suteikti tau šansą žaisti „European Masters“, nes kartu žaidėte nuo pat „Baltic Masters“ starto. Kai pasakėme, jog norime suteikti šansą „NooB“ (nes galvojome, kad jis geriau tiks mūsų žaidimo stiliui), tu palikai mūsų „Discord“ serverį ir pastatei mus į sunkią padėtį, kadangi „European Masters“ turnyre komandą turi sudaryti mažiausiai 5 pagrindiniai žaidėjai ir 1 atsarginis. Nustok skleisti neteisingą informaciją“.

„European Masters“ atrankų etape „Iron Wolves“ C grupėje su vienu laimėtu raundu užėmė paskutinę, ketvirtą vietą. Į atkrintamąsias pateko „Racoon“ ir „Sector One“ komandos.

Labai panašų rezultatą pademonstravo ir “Baltic Masters” čempionė “Five Kings” ekipa. Ji D grupėje su dviem laimėtais raundais pasidalijo trečia ketvirta vietomis su “SINNERS Esports” komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius