-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

O. Zinčenka debiutavo profesionalioje „Counter-Strike 2“ lygoje

CS2 bendruomenė tapo liudininkais neįtikėtino fakto – profesionalus futbolininkas Oleksandras Zinčenka debiutavo CS2 turnyre.
Oleksandras Zinčenka
Oleksandras Zinčenka / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Dar prieš kelias dienas Ukrainos futbolo pažiba su Londono „Arsenal“ ekpos marškinėliais rungtyniavo Anglijos „Premier“ lygos mače prieš „Liverpool“, o vakar debiutavo „YaLLa Compass Spring“ lygoje su savo paties esporto organizacijos CS2 komanda „Passion UA“.

Visų nuostabai 27-erių ukrainietis nebuvo tik statistas mače – prisijungęs į serverį antrajame žemėlapyje ir pekeitęs Eduardą „zeRRoFIX" Petrovskyį, Zinčenka padėjo savo penketukui sugrįžti į mačą pralaimint 0-9 ir pratęsiant seriją iki trijų žemėlapių prieš „BLEED“ ekipą.

Bendrai futbolininkas viso nušovė 22 varžovus ir 26 sykius pats mirė, o aukščiausias jo reitingas susitikime buvo užfiksuotas „ancient“ žemėlapyje ir siekė 0.95. Jis niekuo nenusileido varžovų žaidėjams Josefui „faveN" Baumannui ir Tsvetelinui „CeRq" Dimitrovui, kurie jau ne vienerius metus rungtyniauja CS2 profesionaliai.

Zinčenka „Passion UA“ įkūrė praėjusių metų vasaros pabaigoje ir tuomet ne kartą buvo užsiminęs, jog jis nebus tas savininkas, kuris tiesiog slepiasi už žaidėjų nugarų. Būtent tą jis ir įrodė vakar rungtyniaudamas už savo organizacijos komandą, kas atkreipė viso pasaulio dėmesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius