Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

O.Zinčenka investavo į Ukrainos esporto sceną

Ukrainos futbolininkas Oleksandras Zinčenka nusprendė pasukti į elektroninį sportą – gimtinėje Londono „Arsenal“ klubo gynėjas investavo į CS:GO ekipą.
Oleksandras Zinčenka
Oleksandras Zinčenka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

26-erių futbolininkas ne kartą išreiškė savo meilę esportui, o ypač „Counter-Strike“ disciplinai. Žaidėjas dalyvavo keliuose labdaros projektuose, kuomet buvo renkami pinigai karo nuniokotai futbolininko gimtinei.

Dabar Zinčenka nusprendė dar labiau prisidėti prie esporto vystymo Ukrainoje – kartu su žinomu CS:GO treneriu Mikhaylo „kane“ Blaginu investavo į „Passion UA“ projektą. Minėtasis strategas, praeityje vadovavęs tokiems garsiems kolektyvams kaip „NAVI“ ir „Gambit“, ir bus tas žmogus, kuris ves į priekį naujai suformuotą „Passion UA“ ekipą.

"Blast“ nuotr./Oleksandras „s1mple“ Kostylievas
"Blast“ nuotr./Oleksandras „s1mple“ Kostylievas

Ukraina yra viena pirmaujančių valstybių CS:GO disciplinoje, o „NAVI“ žaidėjas Oleksadras „s1mple“ Kostylievas tituluojamas geriausių visų laikų „Counter-Strike“ žaidėju. Puikių pasirodymų dėka Kostylievas ir buvo vienas tų, padariusių didžiulę įtaką Zinčenka susidomėjimui ukrainietišku CS:GO, kuris pripažįsta, jog vaikystėje labiau norėjo tapti profesionaliu esportininku, o ne futbolininku.

VIDEO: Įžymybės Esporto Investuotojai

Kartu su „s1mple“ „NAVI“ rungtyniauja ir lietuvis Justinas „jL“ Lekavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius