-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje atsidaro nauja FK „Ekranas“ Esporto Akademija

Visame pasaulyje esporto industrija auga greitu tempu. Daugelis organizacijų visame pasaulyje investavo į šią sceną, savo žaidėjus bei centrus. Vis dėlto Lietuvoje daug tokių vietų dar neegzistuoja, todėl FK „Ekranas“ nusprendė įkurti vietą, kur būtų ruošiamas jaunimas profesionaliai scenai.
FK „Ekranas“
FK „Ekranas“

FK „Ekranas“ Esporto Akademija – tai esporto akademija, kurios tikslas užauginti bei paruošti žaidėjus profesionaliam lygiui ir konkuruoti su kitomis pasaulio esporto organizacijomis. Akademija po ilgos pertraukos kviečia visus į atidarymo šventę, vyksiančią rugsėjo 10 dieną, naujose patalpose adresu Respublikos g. 34, Panevėžys. Dalyvių lauks prizai, siurprizai bei kompiuterinių žaidimų pasaulio naujienos.

Lyginant su kitomis užsienio šalimis – elektroninis sportas Lietuvoje dar neturi tiek daug dėmesio, tačiau jau turime talentų kurie demonstruoja savo įgūdžius ir kitose pasaulio šalyse, bei užsienio organizacijose. Akademijos vizija yra užauginti apmokyti, bei supažindinti naujus žaidėjus su esportu, konkuruoti su stipriausiomis Baltijos, Europos, bei viso pasaulio organizacijomis bei paruošti žaidėjus, suteikiant jiems visą įmanomą pagalbą, siekiant įsitvirtinti tarp stipriausių pasaulyje komandų.

„Tai yra verslo šaka, kuri Lietuvoje dar nėra labai populiari, bet mano manymu tai yra viena iš verslo nišų – kuri ateis į Lietuva su trenksmu ir pakeis žmonių nuomonę apie kompiuterinius žaidimus. Manau tai yra puiki investicija į ateities kartas paneigiant daugumos suaugusiųjų suformuotą stereotipą apie kompiuterinių žaidimų neigiamą poveikį ir hipotezes jog tai žaloja jaunimo fizinę ir psichinę būklę, nors didžioji dalis jaunų žaidėjų propaguoja sveiką mitybą bei sportą.Norime parodyti kitokią esporto pasaulio pusę“ – komentavo akademijos įkūrėjas Tomas Malinauskas.

FK „Ekranas“ nuotr./FK „Ekranas“ esporto akademija
FK „Ekranas“ nuotr./FK „Ekranas“ esporto akademija

Į FK „Ekranas“ Esporto Akademija kviečiami ne tik profesionalų lygio siekiantys žaidėjai. Savo jėgas galės išbandyti kiekvienas norintis. Taip pat, ten bus galima stebėti elektroninio sporto transliacijas arba tiesiog smagiai praleisti laiką. Negana to, bus galimybė rengti savo gimtadienius, privačius „gaming“ vakarus.

Atvykusių lauks dešimt kompiuterių su Ryzen 3600 procesoriais bei RTX 2070 SUPER vaizdo plokštėmis, du lenktynių simuliatoriai ir net keturios „Playstation 5“ žaidimo konsolės su naujausiais žaidimais. Taip pat, yra planuojama centrą tobulinti virtualios realybės įranga. Akademija žada sukurti puikią aplinką esporto komandoms, žaidėjams ir įvairiems prekių ženklams. Planuojama bendradarbiauti su LFF ir kitais futbolo klubais dėl elektroninio sporto vystymo, klubai žada turėti savo esporto atstovus. Bus kuriamos LKL (krepšinio) ir A (futbolo) lygos, prie jų pridedant kitų žaidimų lygas ir turnyrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius