Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Paramos rungtynėse – „Lietkabelio“ esporto komandos iššūkis Italijos čempionams

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas kartu su Rimanto Kaukėno paramos grupe vienija jėgas dėl kilnaus tikslo.
„Lietkabelio“ esporto komanda
„Lietkabelio“ esporto komanda / kklietkabelis.lt nuotr

„Lietkabelio“ esporto ekipa ketvirtadienį 19.30 val. žais su geriausia Italijos komanda „QM Nation“, o visos tiesioginės transliacijos metu bus renkamos lėšos, skirtos didelėje rizikos grupėje dėl koronaviruso esantiems vaikams, kurie yra globojami R.Kaukėno paramos grupės. Aukoti galėsite skambindami trumpaisiais numeriais, o po rungtynių paaiškės, kiek „Lietkabelio“ gerbėjai bei fondo veiklai neabejingi asmenys surinko lėšų kilniam tikslui.

„Šis, rodos, visą pasaulį apvertęs aukštyn kojomis virusas sujaukė labai daug planų, įnešė daug panikos ir vis dar palieka mus nežinomybėje. Didelė paguoda šiuo metu mums yra tai, kad net tokiais sunkiais laikais mes galime pasitikėti savo kūrybingais draugais, savo srities profesionalais, kurie pasitelkę šiuolaikines technologijas improvizuoja esamą situaciją – šiuo atveju sporte. O tai, kad krepšinio rungtynės persikelia į virtualią erdvę ir tuo pačiu skleidžia svarbią žinutę visuomenei apie pagalbos ir paramos poreikį vaikams šiuo sudėtingu metu, yra labai pagirtina. Džiaugiamės, kad galime būti to dalimi – ir kaip fondo steigėjas, ir kaip buvęs krepšininkas labai raginčiau visus prisijungti prie šios šaunios idėjos – palaikyti sporto bendruomenę ir sunkiai sergančius vaikus vienu metu“ , – sakė paramos fondo įkūrėjas R.Kaukėnas.

Rimantas Kaukėnas
Rimantas Kaukėnas

„Pro2Be“ yra pirmoji Italijos esporto agentūra, kurią įkūrė Arcangelo Manfredonia, Fabio Barrisa ir Roberto Forzano. Esporto komandos varžosi ne tik krepšinio žaidimuose, bet ir futbolo bei „MotoGP“. „QM Nation“ ekipa 2019 ir 2020 metais tapo Italijos esporto krepšinio atšakos čempione bei pripažinta kaip viena iš geriausių Europos komandų.

„Rungtyniauti prieš elitinę esporto komandą Europoje – didelis iššūkis mūsų žaidėjams, tačiau šio mačo tikslas yra ne tik sportinis, bet ir socialinis. Žinome, kad turime būti vieningi šiuo sunkiu laikotarpiu ir padėti tiems, kam labiausiai to reikia – būtent dėl šio priežasties drauge su GRIND esporto agentūra bei Kaukėno paramos grupe nusprendėme suvienyti jėgas“ , – teigė Panevėžio klubo marketingo direktorius Lukas Grabauskas.

„Lietkabelio“ ir „QM Nation“ esporto komandų susitikimą kviečiame stebėti ketvirtadienį nuo 19.30 val. „GRIND esports“ „Youtube“ paskyroje, o taip pat ir „Lietkabelio“ bei R.Kaukėno paramos grupės feisbuko puslapiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius