Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbta „The Witcher 3“ „next-gen“ atnaujinimo data

„CD Projekt RED“ paskelbė, kad ilgai lauktas žaidimo „next-gen“ (liet. naujos kartos) atnaujinimas bus paleistas gruodžio 14 d.
„The Witcher 3“
„The Witcher 3“ / Kūrėjų iliustr.

Su šiuo atnaujinimu žadama daugybė „vaizdinių, našumo ir techninių patobulinimų“, tačiau nedetalizuojama, ką tai iš tikrųjų reiškia. Visgi garantuotai žinome, kad atnaujinime išvysime spindulių sekimo technoloogiją (angl. ray-tracing), taip pat žadama integruoti „įvairius modifikacijas“ į bazinę „Witcher 3“ patirtį.

Žaidimo kūrėjai taip pat pažadėjo mums duoti DLC rinkinį, įkvėptą „Netflix“ serialo „The Witcher“, su naujais ginklais ir šarvais bei „alternatyvia išvaizda“ tam tikriems veikėjams. Panašu, kad galėsite įjungti parinktį, kad žaidimo personažai atrodytų panašesni į savo „Netflix“ versijas.

Henry Cavill seriale „Witcher“. „PC Gamer“ nuotrauka.
Henry Cavill seriale „Witcher“. „PC Gamer“ nuotrauka.

„Next-gen“ „Witcher 3“ atnaujinimo gerbėjai jau tikėjosi nuo 2020 m. Visgi šis atnaujinimas buvo atidėtas gausybę kartų, o tai erzino žaidėjų bendruomenę. Vis dėlto dabar ji gali džiūgauti, nes „CD Projekt RED“ pagaliau išpildė savo pažadą.

Šis atnaujinimas bus nemokamai prieinamas visiems asmeninių kompiuterių vartotojams, kurie jau turi „Witcher 3“. Jei esate vienas iš nedaugelio žmonių, kurie dar nėra įsigiję „Witcher 3“, taip pat neužilgo pasirodys naujas žaidimo „Complete Edition“, kuriame visas iki šiol išleistas turinys bus sujungtas su šiuo „next-gen“ atnaujinimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius