-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prašmatniuose „youtuberio“ namuose – iš psichiatrinės pabėgęs gerbėjas

Žinomas „youtuberis“ ir „FaZe Clan“ narys Brianas „FaZe Rug“ Awadis liko šokiruotas, kai per trijų dienų laikotarpį į jo namus dukart įsibrovė tas pats gerbėjas.
„FaZe Rug“
„FaZe Rug“

Nors buvimą žinomu „youtuberiu“ nemaža dalis jaunimo laiko svajonių profesija, daug garsių transliuotojų susiduria su pašėlusiais gerbėjais, kurie nesibodi prasiskverbti į privačią asmenų erdvę.

Su tokia problema prieš kelias dienas susidūrė „FaZe Rug“.

Gegužės 10 d. „Youtube“ platformos žvaigždė „Twitter“ tinkle pasidalijo žinute, kurioje pranešė, kad ketina ieškoti naujų namų. Netrukus B.Awadis paaiškino ir tokios minties priežastis.

Pasak „youtuberio“, vienas gerbėjų netikėtai pasirodė jo valdose, kol pats B.Awadis kieme žaidė krepšinį. Nors fanas tikino, kad jį iš namų išvarė tėvai ir dabar jis ieško vietos apsistoti, amerikietis pagrasino iškviesti policiją.

Nors po grasinimų gerbėjas sutiko išeiti, po kelių dienų jis pasirodė vėl. Pamatęs namų savininkus fanas dėjo į kojas, tačiau jį pavijo apsaugos darbuotojas. Netrukus prisistatė ir policija.

Negana to, kad B.Awadis ir taip jautėsi nejaukiai, kiek vėliau jį pasiekė žinia, kad įsibrovėlis neseniai pabėgo iš psichiatrijos įstaigos Virdžinijos valstijoje, kurią nuo „Youtube“ žvaigždės gyvenamosios vietos skiria 37 valandos kelio…

„FaZe Rug“ namas
„FaZe Rug“ namas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius