Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Staigmenų kupiname „Blast Premier Spring Finals“ – „NAVI“ triumfas

Savaitgalį Portugalijos sostinėje Lisabonoje įvyko „Blast Premier Spring Finals“ CS:GO čempionatas, kuriame varžėsi 8 stipriausios pasaulio ekipos, o turnyro prizinį fondą sudarė net 425 tūkstančiai JAV dolerių.
NaVi komandos triumfas Lisabonoje
NaVi komandos triumfas Lisabonoje / "Blast" nuotr.

Čempionatas, kuris vyko „Altice“ arenoje, talpinančioje 20 tūkstančių žiūrovų, startavo grupių etapu už uždarų durų. Čia pasauliniame reitinge pirmąją vietą užimantys „FaZe“ be vargo susitvarkė su brazilais „PaiN“, tačiau iškart po to sekė pirmoji turnyro staigmena – „Natus Vincere“, į savo gretas pasikvietę Viktorą „sdy“ Orudzevą, nesugebėjo nugalėti „OG“, kurie taip pat rungėsi su naujoku – prieš pat čempionatą komanda pasikvietė Abdulą „degster“ Gasanovą.

"Blast" nuotr./Viktoras „sdy“ Orudzevas
"Blast" nuotr./Viktoras „sdy“ Orudzevas

Antrasis ir trečiasis turnyro netikėtumai įvyko sekančią dieną, kuomet „G2“ įveikė „FaZe“, o prieš tai minėti „OG“ patiesė dar vienus „Blast Premier“ favoritus „ENCE“. Būtent pirmoji akistata nulėmė, jog „FaZe“ pateko į ketvirtfinalį, kuriame jiems teko bene sunkiausias varžovas – įsibėgėjantys „NAVI“. Ir čia pamatėme visišką top1 pasaulyje esančios komandos krachą – Ukrainos esporto organizacijos penketukas visiškai sutriuškino praėjusio „PGL Major Antwerp“ čempionus 16-6 „dust2“ ir 16-1 „inferno“.

Šia nata „Natus Vincere“ pasitiko pusfinalį, kuris vyko jau pilnutėlėje „Altice“ arenoje, o jų varžovais tapo pirmosios turnyro dienos skriaudikai „OG“. „NAVI“ revanšavosi po gan atkaklios kovos ir žengė į finalą. Kitoje atkrintamųjų pusėje „Vitality“, išmetę iš turnyro „ENCE“ ketvirtfinalyje bei pusfinalyje palaidoję „G2“ viltis, pirmą kartą su nauja sudėtimi žengė į didelio turnyro finalą. Visgi tądien „Natus Vincere“ buvo nesustabdomi ir vedini pirmenybių MVP Oleksandro „s1mple“ Kostylievo 16-8 „mirage“ ir 16-5 „overpass“ sudorojo varžovus ir leido savo „stand-in“ žaidėjui „sdy“ pirmajam iškelti „Blast Premier Spring Finals“ čempionų taurę. Ukrainiečių komandai atiteko prizinio fondo liūto dalis – net 200 tūkstančių dolerių bei vietą rudenį vyksiančiame „Blast Premier World Finals“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius