Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuteisti „Destiny 2“ žaidimo sukčiai privalės sumokėti 13.5 milijonų dolerių

„Destiny 2“ kūrėjas „Bungie“ iškovojo didelę pergalę kampanijoje prieš jų žaidimo sukčiavimo įrangos kūrėjus.
Bauda
Bauda / 123RF.com nuotr.

„Elite Boss Tech“ bei „11020781 Canada“, kanadiečių įmonės, kuriančios žaidimų sukčiavimo programines įrangas, teismo sprendimu gavo 13.5 milijonų dolerių baudą bei nuolatinį draudimą naudoti savo įrangą „Destiny 2“ žaidime.

"TechNews" nuotr./"Destiny 2"
"TechNews" nuotr./"Destiny 2"

Sukčiavimo įrangos kūrėjai visada randa būdą, kaip apeiti naują programinę įrangą, siekiančią kovoti su sukčiavimu, tačiau pastaraisiais metais „Bungie“ užsibrėžė patraukti tokias įmones į teismą. Akivaizdu, kad didelė įmonė ir jos teisininkai turi aiškų pranašumą prieš sukčiavimo įrangos kūrėjus teismo procesuose.

„Bungle“ nėra pirmoji žaidimo kūrėjų studija, nusprendusi įsivelti į teisinius procesus prieš sukčius. Kartu su „Ubisoft“ ir „Riot“ pagalba jiems pavyko teismuose įveikti tokias sukčiavimo programinių įrangų kūrėjų įmones kaip „Ring-1“ bei „PerfectAim“ – jos buvo priverstos stabdyti savo veiklą.

Byloje paaiškėjo, kad sukčiavimo įrangą iš „Elite Boss Tech“ bei „11020781 Canada“ įmonių pirko 6765 žmonės. Kiekybiškai įvertinus individualaus „Destiny 2“ apgaviko finansinė žala siekia 2000 USD. Ši byla dar sykį parodė, kad neapsimoka kurti žaidimo sukčiavimo įrangos, jeigu jo kūrėjai yra pasiryžę tave paduoti į teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius