Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vienas pigiausių kompiuterių pradedantiesiems žaidėjams: „MSI Katana GF66“ apžvalga

„MSI Katana GF66“ yra vienas pigiausių nešiojamų kompiuterių, skirtų žaidimams, ir, nepaisant nedidelės jo kainos, gali pasigirti solidžiu 1080p vaizdu ir geru „Intel“ procesoriumi. Visgi nuo 999 eurų prasidedanti kaina pagrįstai sufleruoja, jog monitorius ir baterija gali nuvilti.
Topo centro kompiuteriai
Topo centro kompiuteriai / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

„MSI Katana GF66“ neatrodo prastai, tačiau jo kaina reiškia, jog kompiuteris bus pakankamai prėsko dizaino. Jame nėra jokių RGB LED šviesų, o pats kompiuteris daugiausiai pagamintas iš plastiko. Vienintelis apšvietimas kompiuteryje – po klaviatūra esančios raudonos lemputės.

Kompiuteryje yra instaliuota kamera, tačiau ji nepalaiko „Windows Hello“, o jo viduriuose įrengtas dviejų juostų Wi-Fi daviklis ir „Bluetooth 5.0“. Tai standartiniai dalykai, reikalingi paprastiems žaidimams ir kasdieninei veiklai, tačiau papildomų sistemų nebuvimas reiškia, jog kompiuteris nėra pats geriausias pasirinkimas, jeigu jums reikia produktyvumo.

Nepaisant to, su tradiciniais žaidimais ir esporto disciplinomis „MSI Katana GF66“, turintis 1080p plokštę ir 144Hz dažnį, susitvarko kuo puikiausiai.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Topo centro kompiuteriai
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Topo centro kompiuteriai

Iš teigiamų „MSI Katana GF66“ dalykų, be kainos ir solidaus 1080p plokštės, dar galima paminėti naujausios, vienuoliktos, kartos „Intel“ procesorių bei tai, jog, nepaisant silpnos baterijos bei plastiko, kompiuteris visada veiks tyliai.

Nors turi savų trūkumų, pavyzdžiui, minėtos baterijos, toli gražu ne tobulo procesoriaus bei prėsko dizaino, „MSI Katana GF66“ tikrai yra vertas dėmesio pirkinys pradedantiesiems žaidėjams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius