Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 03 17

Maskvos CSKA koronaviruso nebijo: krepšininkai toliau treniruojasi nežinomybėje

Panašu, jog pasaulinė pandemija gąsdina ne visus Eurolygos klubus. Rusijos čempionės Maskvos CSKA vadovas Andrejus Vatutinas pranešė, kad nepaisant visų niūrių nuotaikų, klubo krepšininkai tęsia treniruotes.
Andrejus Vatutinas ir Dimitris Itoudis
Andrejus Vatutinas ir Dimitris Itoudis / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

„Pirmadienį sužaidėme rungtynes prie antrąją klubo komandą. Klubas priėmė sprendimą, kad visi žaidėjai turi tęsti treniruotes. Visgi galite suprasti, kad yra labai sunku treniruotis be rungtynių. Sunku dirbti, kai nežinai, kada bus kitas mačas. Komandos daktarai kasdien tikrina krepšininkų ir trenerių sveikatą, sekame visas valstybines rekomendacijas“, – socialiniame tinkle VK rašė A.Vatutinas.

Jis prisipažino, jog norėtų, kad Eurolygos sezonas būtų tęsiamas, tačiau kalbėti apie konkrečias datas, jo manymu, šiuo metu yra nerealu.

„Padėtis švelniai tariant negerėja. Situacija Europos šalyse blogėja ir kalbėti apie naują Eurolygos startą šiuo metu yra beprasmiška“, – įsitikinęs CSKA vėliavnešys.

A.Vatutinas kol kas negali pasakyti ir ką reiks daryti su krepšininkų sutartimis.

„Padėtis yra sudėtinga. Norėtume užbaigti sezoną, bet ne viskas nuo mūsų priklauso. Jau pradėjome vesti derybas su žaidėjais, kalbamės su tais, kuriuos norėtume komandoje matyti ir ateityje. Visgi koronavirusas gali viską rimtai sujaukti“, – įsitikinęs CSKA vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius