-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 03

N.De Colo šėlsmo nepakako: „Real“ žvaigždės sustabdė „Fenerbahče“

Jau pirmąją naujojo Eurolygos sezono dieną krepšinio sirgaliai sulaukė tikro deserto. Madride ietis sukryžiavo du turnyro favoritai – vietos „Real“ ir Stambulo „Fenerbahče“. Nors charakterį pademonstravę turkai sugebėjo panaikinti dviženklį pranašumą, pergalę vis tiek šventė „karališkieji“ – 81:77 (30:21, 13:21, 21:13, 17:22).

Željko Obradovičiaus vyrai šaltu dušu buvo apipilti jau pirmosiomis dvikovos minutėmis, kai „Real“ galingai šovė į priekį 19:4.

Vis dėlto kapituliuoti svečiai atsisakė. „Fenerbahče“ labai greitai surado gelbėtoją ir Nando De Colo pradėjo sparčiai tirpdyti deficitą.

Prancūzas antrajame kėlinyje šeimininkų gynybai tapo sunkiai įmenama mįsle ir įpusėjus akistatai komandas tebeskyrė jau tik taškas (43:42).

Trečio ketvirčio pradžioje turkai po Meliho Mahmutoglu taiklaus metimo netgi buvo išsiveržę į priekį, tačiau tuomet aukštesnę pavarą įjungė ir „Real“ žvaigždynas.

N.De Colo jėgos po truputį seko, o Madrido krepšininkai tuo sėkmingai naudojosi. Lemiamą atkarpą „Real“ pradėjo gana tvirtai kontroliuodamas situaciją, bet pranašumas iš lėto pradėjo mažėti vėl.

37-ąją minutę pirmuosius savo taškus pelnęs Kostas Sloukas galiausiai išlygino rezultatą (37:37), bet likusią atkarpą geriau sužaidė šeimininkai, o „Fenerbahče“ galutinai nužudė N.De Colo apmaudžiai prarastas kamuolys paskutinę dvikovos minutę, kai „Real“ pirmavo keturiais taškais.

Ispanams Jeffery Tayloras pelnė 19 taškų, Anthony Randolphas pridėjo 15, Facundo Campazzo – 14, Rudy Fernandezas – 10.

„Fenerbahče“ ekipai N.De Colo pelnė 22 taškus, Derrickas Williamsas – 19, Nikola Kaliničius – 13.

Buvęs žalgirietis Leo Westermanas turkų gretose žaidė 8 minutes ir taškų nepelnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius