Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 02

S.Pešičiaus nuogąstavimai: „Kai kurios komandos bus nepasiruošusios ir sezono nepratęs“

„Barcelona“ klubo strategas Svetislavas Pešičius, bendraudamas su portalu „nova.rs“, nuogąstavo – jei Eurolyga ir bus pratęsta, ne visi klubai bus pasiruošę sugrįžti ir iš turnyro tiesiog pasitrauks.
Svetislavas Pešičius
Svetislavas Pešičius / Euroleague.net nuotr.

Pasak trenerio, iki sezono sustabdymo vietą atkrintamosiose jau užsitikrinusi ir dėl antrosios vietos su Madrido „Real“ (22-6) kovojusi „Barcelona“ nekantrauja pratęsti kovą stipriausiame Senojo žemyno turnyre, tačiau kitos komandos 2019-2020 metų sezone gali ir nebežaisti.

„Ispanijos čempionatas priėmė sprendimą suburti 12 stipriausių klubų vienoje vietoje, juos išskirstant į du pogrupius. Kiek vėliau tas pats atsitiks ir su Eurolyga, kurios finišo tiesioji nusimato liepos pabaigoje. Planas yra į vieną vietovę pasikviesti visas 18 komandų, sužaisti likusius šešis turus ir baigti finalinio aštuoneto turnyru.

Nemanau, kad ši sistema bus pakeista, tačiau kai kurios komandos galimai pasitrauks – jos nebus pasiruošusios“, – dėstė Pešičius.

Nors iš pradžių „Barcelona“ viešai kalbėjo apie prioritetą Eurolygai, o ne ACB čempionatui, vėliau klubas jau pageidavo tapti finalinio Ispanijos čempionato turnyro šeimininku.

S.Pešičius interviu minėjo, kad Eurolyga savąjį sprendimą pateiks iki gegužės 21 dienos, ACB – gegužės 31.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius