Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 02

Žalgirietis kategoriškas: „Žmonės turi atsibusti ir pažiūrėti, kas vyksta aplink juos“

Eurolygos ir klubų vadovai vis dar tiki galimybe pratęsti ir užbaigti 2019-2020 m. sezoną, tačiau vis daugiau krepšininkų kritikuoja šią idėją ir siūlo padėti tašką. Tarp tokių yra ir Kauno „Žalgirio“ legionierius KC Riversas.

Amerikietis pradėjo naudotis „Twitter“ socialiniu tinklu, kuriame penktadienio vakarą pasidalino mintimis apie galimą sezono pratęsimą.

„Kai tiek daug visko vyksta dėl viruso, manau, kad geriausia būtų nepratęsti Eurolygos sezono ir pradėti galvoti apie kitą sezoną“, – rašė snaiperis.

Dar aiškesnę žinutę KC Riversas parašė keliomis valandomis anksčiau.

„Žmonės turi atsibusti ir pažiūrėti, kas vyksta aplink juos. Ruoškitės tam, kad apsaugotumėte save ir savo šeimą“, – ragino žalgirietis.

Tiesa, nors agituoja už tai, kad sezonas būtų užbaigtas, sezono eigoje prie „Žalgirio“ prisijungęs krepšininkas pabrėžė, kad labai pasiilgo savo mylimo sporto.

„Žmogau, aš pasiilgau jaudulio dėl sausakimšos „Žalgirio“ arenos. Pasiilgau „Žalgirio“ sirgalių skanduočių. Aš pasiilgau krepšinio!!!“, – net didžiosiomis raidėmis rėkė KC Riversas.

Eurolyga praėjusią savaitę paskelbė, kad sprendimą dėl sezono pratęsimo priims iki gegužės 24-osios. Jeigu būtų nuspręsta varžybas tęsti, likusios Eurolygos kovos vyktų vienoje šalyje arba mieste liepos 4-26 dienomis.

Tarp galimų vietų užbaigti Eurolygos sezoną yra ir Lietuva – rungtynės galėtų vykti Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Siemens“ arenose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius