-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europos rinką „Hyundai“ kompanija bandys užkariauti pristatydama „Tucson“ modelį

Ženevos automobilių parodoje „Hyundai“ stendo puošmena tapo naujasis „Tucson“. Automobilis sukurtas ant visiškai naujos platformos, kuri leido gerokai padidinti šio miesto visureigio (C-SUV) salono matmenis.
„Hyundai Tucson“
„Hyundai Tucson“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmiausia šis automobilis skirtas kasdieniam naudojimui ir kelionėms, tad derėtų pradėti nuo salono ir komforto įrangos. Keleiviams skirtos vietos patogios ir erdvios, o bagažo skyriaus talpa su pakeltais sėdynių atlošais – 514 litrų.

Naujajame „Tucson“ įdiegta komforto įranga apima šildomas ir vėdinamas priekines sėdynes su patogesne prailginta sėdimąja dalimi. Išmaniosios elektra valdomos pakeliamos galinės durys ir išmanioji statymo pagalbos sistema su lygiagretaus ir šoninio statymo funkcija.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Hyundai Tucson“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Hyundai Tucson“

Naujos kartos navigacijos sistema yra tris kartus greitesnė už ankstesnes „Hyundai“ automobiliuose naudotas versijas.

Naujų technologijų įdiegimas reiškia, kad naujasis „Tucson“ yra vienas geriausiai saugos priemonėmis aprūpintų automobilių šiame segmente. Tarp saugos priemonių yra autonominio avarinio stabdymo sistema, veikianti trimis režimais: pėsčiųjų, miesto ir užmiesčio.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Hyundai Tucson“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Hyundai Tucson“

Sistema įjungia automatinį stabdymą, kai aptinka, kad tiek mažu, tiek dideliu greičiu važiuojantis automobilis nesaugiai artėja prie priekyje esančio pėsčiojo arba kito automobilio. Be to, nukrypti nuo eismo juostos neleidžianti sistema aktyviai koreguoja vairo judėjimą, kad automobilis netyčia neišvažiuotų iš eismo juostos, o įspėjimo apie paskui važiuojančius automobilius sistema radaro pagalba stebi zoną už automobilio 180 laipsnių kampu ir įspėja vairuotoją apie artėjančius automobilius.

Aklosios zonos stebėjimo sistema padeda stebėti eismą aplink automobilį, o greičio ribojimo informacijos funkcija stebi virš ir šalia kelio esančius kelio ženklus ir įspėja apie greičio apribojimus.

Aktyvaus variklio dangčio sistema pakelia automobilio variklio dangtį, kad sumažintų smūgio stiprumą automobiliui priekiu susidūrus su pėsčiuoju arba dviratininku.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Hyundai Tucson“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Hyundai Tucson“

Naujasis „Tucson“ turės vieną plačiausių variklių gamų savo klasėje. Pirkėjai galės rinktis iš dviejų benzininių variklių: 135 AG (1,6 litrų GDI) arba 176 AG (1,6 litrų T-GDI) ir trijų dyzelinių variklių: 115 AG (1,7 litrų), 136 AG (2,0 litrų standartinės galios) arba 184 AG (2,0 litrų didelės galios).

176 AG 1,6 litrų T-GDI variklis su turbina montuojamas su 7 laipsnių dvigubos sankabos automatine pavarų dėže (7DCT) arba 6 laipsnių mechanine. Visi varikliai atitinka Euro6standarto reikalavimus.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Hyundai Tucson“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Hyundai Tucson“

Europos šalių rinkoms skirti naujojo „Tucson“ modeliai bus gaminami „Hyundai Motor“ gamykloje Čekijos Respublikoje.

Po pasaulinės premjeros 2015 metų Ženevos automobilių parodoje prekyba naujaisiais „Tucson“ Europoje prasidės antrąjį 2015 metų pusmetį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius