Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Peugeot Partner“ pakeis absoliučiai naujas modelis

„Peugeot“ nusprendė ilgametį ir gerai verslo segmentui pažįstamą „Partner“ modelį atnaujinti iš esmės, taip pat – pakeisti šio vardą. Ženevos automobilių parodoje bus pirmą kartą parodytas „Rifter“ – naują platformą ir gerokai ilgesnį įvairios įrangos sąrašą gavęs Prancūzijos automobilių gamintojo modelis.
„Peugeot“ atsisako „Partner“ – keičia šį nauju modeliu
„Peugeot“ atsisako „Partner“ – keičia šį nauju modeliu / Gamintojo nuotr.

„Peugeot“ atskleidžia, kad „Rifter“ modelis bus siūlomas dviejų skirtingų ilgių (4,4 ir 4,75 m), bus penkių arba septynių sėdimų vietų. Vairuotojui prieš akis atsidurs „Peugeot i-Cockpit“ prietaisų skydelis, pažįstamas iš kitų šio prekės ženklo automobilių, išorė taip pat įgaus naujausiems „Peugeot“ modeliams būdingų dizaino bruožų.

Priklausomai nuo sėdynių padėties, bagažinės talpa svyruos nuo 775 iki 4 000 litrų. Keleivių patogumui salone – daugybė dėtuvių, kurių bendra talpa siekia 186 litrus.

Gamintojas akcentuoja, kad „Rifter“ kai kuriais elementais primins visureigį: turės didesnę prošvaisą, didesnius ratus, kėbulo apsaugas, ryškesnius buferius. Be to, nors „Peugeot“ iki šiol keturis varančiuosius ratus turinčių modelių beveik neturėjo, pirkėjams bus siūloma ir keturiais ratais varoma „Rifter“ versija. Tokią galimybę prancūzai užsitikrino bendradarbiaudami su „Dangel“ bendrove. Be to, kaip ir įprasti lengvieji „Peugeot“ automobiliai, „Rifter“ turės ir prabangią „GT-Line“ versiją.

Naujas modelis bus siūlomas su dviem 110 ir 130 AG benzininiais varikliais, taip pat su trimis – 75, 100 ir 130 AG – dyzeliniais motorais. Pasirinktinai bus siūlomos mechaninės 5,6 laipsnių pavarų dėžės arba 8 laipsnių automatinė.

„Rifter“ Lietuvą pasieks rudenį, tad iki tol bus parduodamas „Partner“ modelis. Kol kas „Peugeot“ atstovai apie naujo modelio kainas nekalba, bet viliamasi, kad bazinių modelių kainos bus panašios į „Partner“. Šiuo metu standartinę įrangą turinčio „Partner“ kaina prasideda nuo maždaug 11 tūkst. eurų.

VIDEO: NAUJASIS PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT
​​​​​​​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius