-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„CFMOTO Factory Racing Team“ ekipa „Perimetro“ maratoną baigė ant prizininkų pakylos

Šeštadienį baigėsi keturias dienas trukusios „Autoaibė Lithuanian Baja – Perimetras“ varžybos. Jose startavo ir po keturių šimtų kilometrų kovos sėkmingai pasirodė gamyklos remiama „CFMOTO Factory Racing Team“ ekipa, rašoma pranešime.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Komandos nuotr.

Motobagiu „CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT“ startavęs Antano Kanopkino ir Jono Kindurio tandemas po aštuonių greičio ruožų pateko į greičiausiųjų trejetuką ir atsiėmė trečiosios vietos taures.

Po tokio sėkmingo pasirodymo komandos vairuotojas Antanas Kanopkinas neslėpė džiaugsmo dėl pasiekto rezultato, mat jų SxS klasėje dauguma varžovų važiavo gerokai galingesne technika.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

„Baigėme „Perimetrą“. Paskutinę dieną gavome labai ilgas tiesiąsias, mažai navigacinių dalykų. Tiesiog „gazas-dugnas“ ir važiuoji. Ten kentėjo diržai, bet mes dar sugebėjome ir prakirsti ratą, todėl pusę greituminio ruožo važiavome su nuleista padanga.

Į finišą atvažiavome ant ratlankio, bet džiaugiamės, kad ITP ratlankis atlaikė ir pasiekėme finišą. Esame trečioje vietoje.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

Noriu padėkoti visiems mūsų ekipos partneriams ir mūsų komandai, kuri tikrai sunkiai atidirbo šiame maratone. Manau, kad mes savo misiją įgyvendinome“, – sakė Antanas Kanopkinas.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

Finišu ant podiumo baigėsi ir Adomo Gančieriaus pasirodymas. Komandos keturrantininkas, lenktyniavęs „CFMOTO CFORCE 1000“ keturračiu, siekė kopti ant aukščiausio prizininkų pakylos laiptelio, tačiau jį sustabdė techninės problemos. Visgi vietą ant podiumo Adomas Gančierius išsaugojo.

„Šiandien turėjome du greičio ruožus. Labai greitos atkarpos, todėl plyšo variatoriaus diržas. Po vakarykščių korekcijų man iki pirmos vietos buvo likę 40 sekundžių, tačiau plyšus diržui praradau galimybę kovoti dėl pirmos vietos. Užtrukau pusvalandį, kol pasikeičiau jį. Tačiau džiaugiuosi finišavęs trečias ir iki pasimatymo sekančiuose raliuose“, – pasakojo Adomas Gančierius.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

Pasitikrinę savo ir technikos galimybes lietuvišku Dakaru vadinamame „Perimetre“ „CFMOTO Factory Racing Team“ nariai rugsėjo viduryje keliaus į Lenkiją, kur įvyks vienos prestižiškiausių „Rally Raid“ stiliaus varžybų Europoje „Rallye Breslau“, truksiančios net penkias dienas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius