-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drifterio Gedimino Ivanausko simbolis tapo internetinio žaidimo personažu

Gedimino Ivanausko-Ivanulės vardas yra gerai žinomas drift lenktynių pasaulyje. Tačiau veiklų jis turi ir daugiau, o kai kurios – kiek netikėtos, rašoma pranešime.
Temos: 2 Driftas Kompiuteris

Šiemet Gediminas kartu su žmona Alina sukūrė žaidimą „Duck story“, kurio pagrindiniu veikėju tapo ančiukas Di, papuošęs ir lenktynininko šalmą. Šio personažo misija – skleisti gėrį, mokyti vaikus elgtis atsakingai ir skatinti jų loginį mąstymą.

Rugpjūčio 17 d. mobiliosiose platformose pasirodęs „Duck Story“ yra žaidimas, kuriame spręsdami galvosūkius vaikai yra skatinami priimti socialiai atsakingus sprendimus: rūšiuoti atliekas, padėti aplinkiniams, išgelbėti į bėdą papuolusį gyvūną ir t.t.

Pagrindinis žaidimo personažas – ančiukas Di, kurio misija yra atnešti į pasaulį kuo daugiau daugiau gėrio. Pozityvumas yra vyraujanti žaidimo tema, kuri atsispindi tiek šiltoje animacijoje, tiek muzikoje. Žaidimo galvosūkiai yra nesudėtingi, pritaikyti 3-7 metų amžiaus vaikams.

Žaidimo personažu žinomas lenktyninkas papuošė ir savo lenktyninį šalmą, o ančiuką Di pristatė savo sekėjams kaip pozityvaus požiūrio į gyvenimą pavyzdį. Jis tikisi, kad šis veikėjas taps įkvėpimu ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.

Tai yra bendras Gedimino Ivanausko ir žmonos Alinos projektas. Didelę patirtį vaikams skirtų žaidimų srityje turinti Alina kūrė ir piešė visą žaidimo meninę dalį, tuo tarpu Gediminas ėmėsi projekto koordinavimo. Tuo tarpu pati projekto pradžia buvo naujametinė dovana žmonai.

„Labai norėjau, kad žmona įveiktų kūrybinį barjerą ir įgyvendintų svajonę sukurti savo žaidimą. Tad Naujųjų metų progą padovanojau startinį įnašą, o pats ėmiausi administracinės projekto dalies, kad ji galėtų visą dėmesį skirti kūrybai“, – sako G. Ivanauskas.

Pasak G.Ivanausko, žaidimo kūrimo procesas užtruko pusantrų metų, o ilgiausiai truko leidėjų paieška bei derybos su jais. Galiausiai buvo pasirinkta dirbti su lietuvių kompanija „Tuto Toons“, kuri specialiazuojasi mobiliųjų žaidimų vaikams leidyboje. Prie žaidimo dirbo programuotojų komanda iš Lietuvos bei Baltarusijos.

G. Ivanauskas neabejoja, kad „Duck Story“ susilauks didelio tarptautinio populiarumo ir sako, kad ančiuko Di nuotykiai vienu žaidimu tikrai nesibaigs. Šiuo metu jau kuriama antroji, o planuose – ir trečioji „Duck Story“ dalis.

Žaidimas „Duck Story“ yra skirtas mobiliosioms „Android“ ir „iOs“ platformoms. Jį nemokamai galima parsisųsti iš „Play Store“ ir „App Store“ parduotuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius