-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neste Dream 2 Drive“ finale varžysis 14-metis

Sekmadienio vakarą Vilniuje vyko antrasis virtualių lenktynių čempionato „Neste Dream 2 Drive“ pusfinalis. Jo metu paaiškėjo du dalyviai, kurie varžysis birželio 4-ąją vyksiančiame finale: tai Dominykas Jovaiša ir Justinas Saldukas.
„Neste Dream 2 Drive“ antrojo pusfinalio nugalėtojai
„Neste Dream 2 Drive“ antrojo pusfinalio nugalėtojai

J.Saldukas kvalifikacijoje iš 420 dalyvių užėmė 10-ą vietą, tačiau pusfinaliai vyko ne „Time Attack“ (vieno greičiausio rato), o kontaktinių lenktynių principu. Čia 26-erių programuotojas iš Vilniaus įrodė, kad vieno rato įveikimo laikas nesprendžia tikrų lenktynių rezultato ir buvo pranašesnis už kitus pusfinalio dalyvius.

14-metis klaipėdietis D.Jovaiša kasdien lanko mokyklą – eina į septintą klasę. Tačiau dabar turbūt niekada savitvardos neprarandantis moksleivis – vienas iš keturių pretendentų varžytis su „Mazda RX-8“ trijuose „Autoplius.lt Fast Lap“ etapuose.

Gegužės 21-ąją vyko pirmasis „Neste Dream 2 Drive“ pusfinalis, kurio metu paaiškėjo dar du finalo dalyviai: Martynas Sidunovas ir Matas Mendelis.

Virtualių lenktynių čempionato finalas įvyks birželio 4-ąją Vilniuje, jo tiesioginę transliaciją nuo 18.00 val. bus galima matyti 15min portale.

VIDEO: „Neste Dream 2 Drive“ antrasis pusfinalis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius