-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduotas Michaelio Schumacherio vasarnamis Norvegijoje

F-1 legendos Michalio Schumacherio šeima pardavė savo vasarnamį Norvegijoje kiek mažiau nei du mln. svarų. Sportininkas toliau lėtai atsigauna po Alpėse patirtos traumos, – rašo portalas express.co.uk.
Michaelis Schumacheris 2008-ųjų rugpjūtį
Michaelis Schumacheris 2008-ųjų rugpjūtį / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šis namas parduotas visai netrukus po to, kai buvo paskelbta, kad Michaelio žmona paskelbė pardavusi vyro privatų lėktuvą už 25 mln. svarų.

Šeima planavo vasarnamio pardavimą dar prieš Alpėse patirtą M.Schumacherio slidinėjimo traumą, tačiau, kai sportininkas paniro į komą ir buvo suparalyžiuotas, pradėtas ilgas gydymas, derybos dėl pardavimo buvo sustabdytos.

Apie vasarnamio pardavimą pranešė vokiečių leidinys „Bild“. 130 mylių nuo sostinės Oslo, medinis namas buvo pastatytas M.Schumacherio užsakymu dar 1990-aisiais. Vasarnamis – didžiuliame žemės sklype. Vien 645 kvad. metrų name esančiame garaže telpa septyni automobiliai. Vasarnamyje taip pat yra sporto salė, sauna, sūkurinės vonios ir prabangiai įrengta virtuvė.

Nekilnojamojo turto agentas Petteris Birkremas „Bild“ teigė: „Negaliu pasakyti, kas įsigijo namą. Mes ėmėme jį pardavinėti žiemą.  Jame vasarosianti šeima tikrai buvo nustebusi, kai atvyko apžiūrėti šio namo!“

Nėra jokių nuotraukų, kuriose būtų matomas namo vidus. „Čia buvo M.Schumacherio privati zona, jis čia būdavo netrukdomas žiniasklaidos“, – pridūrė P.Bikremas. Žmonės, panorę apžiūrėti parduodamą namą, turėjo raštiškai įsipareigoti nefotografuoti viduje. Iš viso buvo keturi potencialūs pirkėjai.

Tuo metu neseniai skelbta, kad M.Schumacheriui gydyti jau išleista 14 mln. eurų, tačiau prošvaisčių nematyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius