-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rally Liepaja 2015“ dalyviai kopė ant starto pakylos ir pasirašinėjo ant variklio gaubto

Penktadienis ralio miestu šį savaitgalį tituluojamoje Liepojoje vainikuotas iškilmingu varžybų atidarymu. Miesto širdyje ralio dalyviai vienas po kito kopė ant pakylos.
„Rally Liepaja 2015“ starto pakyla
„Rally Liepaja 2015“ starto pakyla / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Oficiali „Rally Liepaja 2015“ atidarymo ceremonija buvo pradėta nacionaliniu Latvijos himnu. Vėliau ant scenos pasirodė visas būrys lenktynininkų, kurie pozavo bendrai nuotraukai. Po sveikinimo žodžių ir įžanginių kalbų ant podiumo užkopė pirmieji dalyviai su savo koviniais bolidais.

Lenktynininkų gretose buvo galima išvysti ir Lietuvos atstovus. Renginio organizatorių dėmesio sulaukė ir Dominykas Butvilas, kuris išlipęs iš automobilio pasidalino savo įspūdžiais su susirinkusia minia.

VIDEO: „Rally Liepaja 2015“ atidarymas

„Dalyvavau „Kurzeme“ ralyje, „Latvija“ ralyje, bet šioje šalyje dar neteko lenktyniauti ant sniego. Stenograma žinoma skirsis, nes ji skirtinga kiekviename ralyje“, – atidarymo ceremonijos vedėjo paklaustas apie žiemos ralio ypatumų atsispindėjimą stenogramoje sakė D.Butvilas.

Nuvažiavusių nuo podiumo dalyvių taip lengvai niekas nepaleido. Jiems teko sudalyvauti dar vienoje, tradicinėje šiam raliui procedūroje. Ekipažo nariai turėjo išlipti iš automobilio ir suraityti savo autografą ant nestandartinės lentos – automobilio variklio gaubto.

Šeštadienį ralio dalyvių laukia pirmoji diena ir penki greičio ruožai, kuriais ekipažai turės įveikti 114 kilometrų. Dar apie 250 kilometrų bus nuvažiuota tarp greičio ruožų.

Greičio ruožų žemėlapius galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius