-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rally Liepaja 2015“ varžybų savaitgalio kulminacija – prizininkų apdovanojimai

„Rally Liepaja 2015“ varžybos vainikuotos apdovanojimų ceremonija, kuri surengta Liepojos miesto aikštėje. Čia ant pakylos lipo greičiausi šio savaitgalio duetai.
„Rally Liepaja 2015“ apdovanojimai
„Rally Liepaja 2015“ apdovanojimai / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Taurėmis ir rėmėjų prizais apdovanoti geriausius rezultatus parodę ekipažai. Bendroje Europos ralio čempionato įskaitoje nugalėjo airio C.Breeno ir brito S.Alistair Martin tandemas.

Ant antro prizininkų pakylos laiptelio žengė Estijos atstovai S.Plangi ir M.Sarapuu. Po atkaklios kovos trečios vietos taures į viršų kėlė lietuvis D.Butvilas ir lenkas K.Heller.

VIDEO: „Rally Liepaja 2015“ apdovanojimai

FIA ERC 2 įskaitoje nugalėtojų titulas atiteko S.Plangi ir M.Sarapuu. Ant scenos vėl kopė D.Butvilas su K.Helleriu, kurie čia atsiėmė antrosios vietos taurę šioje įskaitoje. Latviai M.Svilis ir I.Pūkis pelnė trečios vietos apdovanojimą. Simboliška, kad ant podiumo šioje klasėje užkopė po vieną ekipažą iš visų Baltijos šalių.

FIA ERC 3 įskaitoje nugalėtojais pripažinti švedai E.Bergkvist ir J.Sjoberg. Antros vietos prizus susižėrė J.Steve Rokland ir J.Aldridge. Latviai R.Sirmacis ir A.Šimins finišavo treti. Ekipažai analogiškai išsirikiavo ir „Junior Championship“ įskaitos lentelės viršuje.

Moterų įskaitoje taurė priklausė vienintelei vairavusiai merginai I.Tushkanovai. Tačiau jai nepasirodžius ant pakylos taurę atsiėmė jos šturmanas D.Chumak.

Tomo Markelevičiaus nuotr./„Rally Liepaja 2015“ apdovanojimai
Tomo Markelevičiaus nuotr./„Rally Liepaja 2015“ apdovanojimai

Europos ralio čempionato klasių apdovanojimus išsidaliję lenktynininkai netrukus ant podiumo užleido vietą kolegoms, lenktyniavusiems Latvijos ralio čempionato antrame ir trečiame etapuose, kurie buvo surengti šį savaitgalį.

Antrojo etapo bendros įskaitos nugalėtoju tapo S.Plangi ir M.Sarapuu. Antrą vietą iškovojo M.Svilis ir I.Pūkis. Treti buvo J.Vorobjovs ir A.Malnieks.

Trečiame etape greičiausio ekipažo taurę iškovojo pirmąją ralio dieną nesėkmę patyręs A.Lukyanukas su šturmanu Y.Chervonenko. Ant antrosios vietos pakylos laiptelio lipo S.Plangi su M.Sarapuu. Trečiosios pozicijos apdovanojimai įteikti I.Bulantsevui ir M.Danilovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius