-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalis Kačerginėje – su 519 arklio galių „Audi TT RS“

Keletą metų iš eilės Kačerginės „Nemuno žiede“ vykstančios „NemunRing Winter Games“ šiemet sėkmingai emigravo į vasarą – pirmame „Summer Games“ etape prie starto linijos stojo net 102 dalyviai. Džiaugdamiesi sėkme, varžybų organizatoriai „Tėvas Racing“ jungia aukštesnę pavarą ir šio savaitgalio renginyje pramogų pasiūlą praturtino naujovėmis.
„NemunRing SummerGames“
„NemunRing SummerGames“

Tradiciškai žiedinių lenktynių trasą užims sprinto varžybos. Ilgą, sudėtingą, greitą trasą šį kartą bus galima įveikti ne tik savo automobiliu, bet ir išbandyti save prie „Tėvas Racing“ siūlomo „Seat Ibiza Cupra“ vairo. Nors Ispanijos kurorto vardą nešiojantį automobilį pažįsta daugelis, tačiau „Cupra“ versiją pilotavo toli gražu ne kiekvienas – mažasis vikruolis yra puikiai subalansuotas savaitgalio lenktynėms, o visi pasirinkę šį iššūkį dalyvaus ir atskiroje įskaitoje, kurioje galės laimėti renginio rėmėjų įsteigtus prizus.

Prisibijantiems priimti „Nemuno žiedo“ keliamus iššūkius, „Tėvas Racing“ komanda paruošė alternatyvų. Pirmoji iš jų - didelio pasisekimo žiemą sulaukusi „Ring Taxi“ su tūkstančio kilometrų lenktynėms Palangoje besiruošiančiu Ignu Gelžiniu, šį kartą prie „BMW 328“ vairo.

„NemunRing SummerGames“
„NemunRing SummerGames“

Ieškantiems maksimalaus adrenalino protrūkio paruoštas naujas pasiūlymas – išbandyti „Audi TT RS“ keleivio sėdynę. Už šio 519 arklio galių siaubūno vairo sės ne vieną „Autoplius.lt Fast Lap“ podiumą šiuo bolidu užkariavęs Algirdas Gelžinis, o keleiviui beliks skaičiuoti, kiek kartų automobilio spidometro rodyklė viršys du šimtus kilometrų per valandą.

Nepamiršti liks ir ieškantys ramesnių pramogų – lėto slalomo trasoje dėl sekundžių dalių kovoti stos visi norintys, o ieškantys būdo iš tiesų „pasimatuoti“ savo gebėjimus privalo išbandyti „Suzuki Swift“ taurę. Čia visi dalyviai vienu automobiliu įveikia tą pačią trasą, tad rezultatas objektyviai atspindi tik vairuotojo įgūdžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius