Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perspėjimas vairuotojams – Kaune tęsiami Taikos prospekto asfaltavimo darbai

Kelininkams sugrįžus į gatves, artimiausiomis savaitėmis vairuotojai raginami atkreipti dėmesį į tęsiamus asfalto dangos klojimo darbus Taikos prospekte. Nuo penktadienio iki vasaros pradžios planuojamas gatvės asfaltavimas atkarpoje nuo Savanorių prospekto iki Studentų gatvės, – pranešimu spaudai informuoja Kauno miesto savivaldybė.
Asfaltavimo darbai
Asfaltavimo darbai / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Jeigu nesutrukdys oro sąlygos, gegužės 21 dieną Taikos prospekte, nuo Savanorių prospekto iki Studentų gatvės, bus asfaltuojama dešinės pusės pirma eismo juosta, o gegužės 26 dieną – antra ir trečia juostos.

Gegužės 27 dieną darbai persikels į kitą kelio pusę – planuojama asfaltą kloti atkarpos nuo Studentų gatvės iki Savanorių prospekto pirmoje juostoje.

Gegužės 28 dieną ruošiamasi asfaltuoti likusias dvi juostas.

„Vairuotojams svarbu nepamiršti, kad asfaltuojamos prospekto dalys bus atitvertos, todėl būtina atkreipti dėmesį į laikinus kelio ženklus. Jeigu darbai vyks pirmoje eismo juostoje, važiuoti bus galima tik antra ir trečia juostomis, ir atvirkščiai“, – sakė Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Be to, gegužės 21 diena nuo 12 iki 18 valandos dėl vykdomų darbų bus uždarytas įvažiavimas į Taikos prospektą sankirtoje su Basanavičiaus alėja nuo Žemgulio gatvės pusės.

Analogiškai šioje sankryžoje įvažiavimas į prospektą bus ribojamas gegužės 27 dieną nuo 9 iki 18 valandos, tik šį kartą – nuo Savanorių prospekto pusės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius